Review Gucci Guilty Woman

Omschrijving Gucci Guilty woman

Zoals de commercial het toont, is gucci guilty voor de stoere, zelfverzekerde en verleidelijke vrouw. Zij volgt het principe ‘wie niet waagt, wie niet wint’ en spoort haar aan tot uitdagend gedrag. Gucci Guilty is een warme, oosterse en bloemige geur. Op het geurwiel kun je deze geur terug vinden onder de categorie bloemig, subcategorie bloemig oriëntaals.

Verschillende noten Gucci Guilty woman

gucci guilty

  • Top: Mandarijn en roze peper
  • Hart: Geraniums en perzik
  • Basis: Patchoeli en amber

 

Omschrijving verpakking en flesje Gucci Guilty woman

GucciGuilty

De verpakking is een vierkant doosje, helemaal in het zwart met het gucci guilty logo erop. Dit is vrij eenvoudig, maar oogt toch erg elegant.

flesje gucci guiltyHet flesje heeft een vierkant design, goudkleurig, met het logo in het midden welk doorzichtig is, zowel aan de voor als achterkant, waardoor je een soort kijkgat creëert. Dit is een leuke extra touch. Op deze manier is het elegant en toch speels.

Eigen beoordeling Gucci Guilty woman

Toen ik deze geur voor het eerst rook was ik gelijk verkocht. Ik heb sowieso een voorkeur voor de combinatie bloemig met oriëntaals geuren. Het is een echte verleidelijke geur met pit, waar de touch van amber een mysterieuze toets aan geeft. Zoals Frida Gianinnide (creative director van Gucci) zei: ‘Met Gucci Guilty hebben we iets hypnotiserends gecreëerd’. Naar mijn mening is dit met succes gelukt.

Zelf gebruik ik hem voornamelijk als ik s’avonds ergens naartoe ga, maar je kunt hem ook goed voor overdag gebruiken. Ondanks dat het een eau de toilet is blijft de geur lang hangen, ‘wanneer ik s’avonds wat aanbreng op mijn haren voordat ik de deur uitga ruik je hem de dag erna nog als ik wakker wordt’. Naar mijn mening is deze topper zijn geld meer dan waard.

Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de toilette. Inhoud: 30ml

GUCCI GUILTY GUCCI GUILTY EAU DE TOILETTE

Prijs: €57.28

 
 

Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de toilette. Inhoud: 50ml

GUCCI GUILTY GUCCI GUILTY EAU DE TOILETTE

Prijs: €72.32

 
 

Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de toilette. Inhoud: 75ml

GUCCI GUILTY GUCCI GUILTY EAU DE TOILETTE

Prijs: €84.86

 
 

Misschien vind je ook leuk:

  • Review Replay for herReview Replay for her Ondanks dat er geen bloemen in voorkomen wat over het algemeen wel mijn favoriete parfums zijn, heb ik deze eau de toilet toch al vaker gehad en vind ik het een lekkere frisse geur. Ook […]
  • Ange ou démon van Givenchy, mijn absolute nummer 1 parfum!Ange ou démon van Givenchy, mijn absolute nummer 1 parfum! Omschrijving ange ou démon van Givenchy Ange ou démon van Givenchy is een warme bloemige, oosterse geur, die je terug vindt op het geurwiel onder de categorie bloemig, subcategorie […]
  • Review: Esprit Simply You for womenReview: Esprit Simply You for women http://youtu.be/m70mfmSxdx0 Omschrijving Esprit Simply you for women Esprit Simply You for women is een combinatie van de geurfamilies bloemig, fruitig, houtachtig (+ musk). Net zoals […]
  • Review Life by Esprit womenReview Life by Esprit women Ik vind het een lekkere, bloemige geur. Ik heb regelmatig complimenten gehad dat ik lekker ruik wanneer ik de Life by Esprit op heb. Hij doet me denken aan de mexx woman, wat […]
 
Product
Gucci Guilty Woman
Type
Parfum
Product Author
Gucci
Reviewed by

on 2014-11-04
Rating
Price
45 (30ml)
Summary
Toen ik deze geur voor het eerst rook was ik gelijk verkocht. Ik heb sowieso een voorkeur voor de combinatie bloemig met oriëntaals geuren. Het is een echte verleidelijke geur met pit, waar de touch van amber een mysterieuze toets aan geeft. Zoals Frida Gianinnide (creative director van Gucci) zei: 'Met Gucci Guilty hebben we iets hypnotiserends gecreëerd'. Naar mijn mening is dit met succes gelukt.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/parfum/review-gucci-guilty/

Geef een reactie