Urine van Lady Gaga verwerkt in nieuw exclusief parfum

 Urine Lady Gaga wordt Parfum!

Lady Gaga

Toen Lady Gaga enige tijd geleden optrad in Cohens programma ‘Watch What Happens Live’ had de diva geen zin om naar het toilet te gaan en zou ze in plaats daarvan in een prullenbak in haar kleedkamer hebben geplast. Talkshowhost Andy Cohen kwam op het idee om er iets unieks mee te doen, en uiteindelijk heeft de urine van Lady Gaga laten om laten toveren tot parfum. Dat vertelde hij althans in het radioprogramma ‘The Howard Stern Show’.
‘Ik zei tegen een productieassistent: weet je wat grappig zou zijn? Je hebt allemaal memorabilia zoals Lindsay Lohans sigarettenpeuk, een borstimplantaat van een Real Housewive en dat soort dingen’, vertelt Cohen. ‘Dus ik zei: neem die urine mee, doe het in een potje en we hebben Lady Gaga’s plas. Dat is een geweldig stukje popcultuur.’
Maar de productieassistent kwam erachter dat urine na een paar dagen giftig wordt. Om het stukje popcultuur toch te conserveren, vond hij een recept voor het maken van parfum van urine.. Really? ze hebben daar standaard recepten voor?  Maar goed blijkbaar moedigde Cohen het experiment aan, met als resultaat: ‘Het ruikt als een opgewaardeerde urine met een bloemig tintje.’ Het exclusieve luchtje werd even later getest op een andere gast, Johnny Knoxville..

Ps. Verwacht geen ‘review’ van deze parfum 😉

Misschien vind je ook leuk:

 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/parfum/urine-van-lady-gaga-omgetoverd-tot-parfum/

Geef een reactie