Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

JO Malone RED Roses Room Spray

De Essentie van een Hedendaagse Idylle. Een Sensuele Symfonie van Zeven van s Werelds Verrukkelijkste Rozen. Met Geperste Blaadjes van Viooltjes en een Zweem van Citroen Ontvouwen de Geuren van Deze Crème Zich als een Boeket Versgeplukte Bloemen. Verrassend Fris en Zuiver. Een Explosie van Verleidelijke Geur. Maak Onmiddellijk Indruk met Deze Scent Surround Room Spray.

€51.67
 

Gerelateerde producten

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray
€82.16

Yves Saint Laurent Cinéma Laat Elke Vrouw Stralen als een Ster. Een Geur Voor Vrouwen die hun Leven Leiden als of ze in de Spotlight Staan, vol Zelfvertrouwen en Stijl. De Topnoot is Zacht en Bloemig Fris met Mandarijn, Amandelbloesem en Cyclamen. Een Vrouwelijk Bloemig Hart Onthult Jasmijn, Pioen en Amaryllis. De Basisnoten Zijn Warm en Sprankelend van Amber, Muskus en Poederig Vanille.

Jimmy Choo Jimmy Choo Blossom EAU DE Toilette

Jimmy Choo Jimmy Choo Blossom EAU DE Toilette
€40.41

Jimmy Choo Blossom, een Parfum met een Sensuele, Plezierige en Vrolijke Essentie. De Sprankelendheid en Uitbundigheid van Jimmy Choo Blossom Roepen de Opwinding op van een Avondje uit Onder Vriendinnen, de Eerste nip aan een Cocktail en een Feest dat op Losbarsten Staat. Jimmy Choo Blossom is een Bloemig-Fruitig Parfum dat Verfrissend en Tegelijk ook Kleurrijk is. Het Parfum Opent met de Delicate, Fruitige en Sprankelende Hoofdtonen van Rood Fruit, die Versterkt Worden Door de Bloemige Harttonen van Pronkerwten. De Grondtoon van Witte Muskus Maakt dit Parfum Onweerstaanbaar.

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum
€55.31

Denk aan een Parfum dat Vrouwelijkheid, Luxe en Elegantie Uitademt: Jimmy Choo. Jimmy Choo is Synoniem met Stijl, Stras en de Rode Loper, en is een Tikje Provocerend. Het Eerste Parfum dat de Vrouw die het Draagt Omhult met Sensualiteit en Verleidelijkheid, Dankzij een Heerlijke Fruitige Chyprecombinatie met Warme, Rijke en Houtige Schakeringen. Het is Geïnspireerd op Moderne Vrouwen: Sterk, Invloedrijk, op en top Verleidelijk, met een mix van Mysterie en Sensualiteit.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop