Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Maison Margiela Funfair Evening

Vanaf de Eerste Inademing Roept Funfair Evening de , Zorgeloze, Vrolijke Feestsfeer op. Het Zoete Akkoord Combineert Appel, Caramel, Oranjebloesem en Tahitiaanse Vanille om een Bekend Maar Vergeten Moment op te Roepen - een Nacht van Kinderlijke Verwondering. Sluit uw Ogen en Laat de Geur u Meevoeren Naar de Herinnering van Gelach en Vrolijke Melodieën die Door de Warme Avondlucht Zweven. Toetsen Neonkleur Doorbreken de Nacht, Vibrerend en Explosief. De Geuren van Suikerspin en Karamel Omhullen u, Vervullen u met Vrolijke, Kinderlijke Vreugde.

€114.99
 

Gerelateerde producten

LA VIE EST BELLE L'ABSOLU DE PARFUM

LA VIE EST BELLE L'ABSOLU DE PARFUM
€89.73

La vie est belle L'Absolu de Parfum is een evenwichtig parfum met een rijke eenvoud en exceptionele concentratie natuurlijke grondstoffen; samengesteld uit de meest edele ingrediënten, waaronder: Extract van Iris & Gourmand Glimlach', Absolu van Sambac Jasmijn, Absolu van Oranjebloesem, Essence van Patchouli. Het is de meest nobele variant van Lancôme haar iconische Iris Gourmand', exclusief gecreëerd door drie grote Franse parfumeurs.

DAVIDOFF CW WOMAN COOL WATER WOMAN EAU DE TOILETTE

DAVIDOFF CW WOMAN COOL WATER WOMAN EAU DE TOILETTE
€24.99

Davidoff Cool Water Woman Eau de Toilette werd 10 jaar na de lancering van de mannelijke versie van Cool Water gelanceerd. De geur van Cool Water Woman is een kalme geur die ons herinnert aan een oceaanbriesje, het koele zeewater, fruit en hout. Topnoten van deze geur van Davidoff zijn sappige, koele noten van citrus, honingmeloen, kweepeer, ananas, lotus en lelie. Het hart van Cool Water Woman bestaat uit delicate bloemen zoals jasmijn, lelietje-van-dalen en meiroos. De geur eindigt met noten van muskus, vanille, perzik, sandelhout, vetiver en iris.

JAMES BOND OO7 SHOWERGEL

JAMES BOND OO7 SHOWERGEL
€8.10

James Bond 007 Showergel 150ml is een hydraterende en verzorgende douchegel met de geur van James Bond 007. James Bond 007 is een geur vol zelfvertrouwen. Mannelijk met een stijlvolle twist. Deze geur is een unieke blend van traditioneel authentiek en onmisbaar Britse ingredienten die samen komen tot een klassieke en toch ook moderne geur. Het parfum is een must have voor de man van de 21e eeuw.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop