Welkome in de PartnerShop!

Guerlain Guerlain MON Guerlain MON Guerlain EAU DE Parfum

Mon Guerlain, de Nieuwe Geur van het Huis Guerlain, is een Eerbetoon aan de Hedendaagse Vrouw-, Een Sterke, Vrije en Sensuele Vrouwelijkheid - Geinspireerd Door Angelina Jolie. De Fris Oriëntaalse Geur, Bevat Uitzonderlijke Grondstoffen: Carla Lavender uit de Provence, Sambac Jasmijn uit India, Album Sandelhout uit Australië en Vanille Tahitensis uit Papoea-Nieuw-Guinea. Het Drukt de Essentie van een Geschiedenis vol Ervaringen, Gevoed Door Succes, Expertise en Vrijgevigheid uit met Dezelfde Passie Sinds 1828. De Quadrilobé, Flacon, Gecreerd in 1908, is één van de Iconische Flacons van Guerlain. Gestroomlijnd Grafisch en Ingetogen, Geinspireerd Door een Flacon van een Alchemist. De Vorm van de dop Geeft het de Naam Quadrilobé, het Klavertje Vier. Deze Iconische Flacon Belichaamt een Veelzijdige Vorm van Vrouwelijkheid: Sterk, Vrij en Sensueel in één. Het is een Juweel van een Flacon dat de Vrouw van Vandaag Begeleidt in Elke rol in Haar Leven.

€62.51
 

Gerelateerde producten

Calvin Klein geurtjes voor heren

Calvin Klein geurtjes voor heren
€71.95

Calvin Klein Eternity Men eau de toilette. Calvin Klein Eternity EDT flesje met 100 ml. Deze Eternity geur is voor mannen.

Armani Code parfum 50 ml

Armani Code parfum 50 ml
€69.95

Armani Code EDT 50 ml. Een heerlijke mannelijke geur van Armani met een oosterse tint: elegant, tijdloos, sensueel en gematigd maar tegelijkertijd koppig en fris. Met sporen van citroen en bergamot, eindigend in bloemen. De eau de toilette spray heeft een inhoud van 50 ml.

Herengeur Davidoff Cool Water EDT 75 ml

Herengeur Davidoff Cool Water EDT 75 ml
€51.95

Davidoff Cool Water EDT 75 ml. Cool Water eau de toilette van Davidoff met een inhoud van 75 ml. Een unieke geur: heel modern, fris, sensueel en uitdagend. Deze herengeur wordt gekenmerkt door lavendel, rozemarijn, munt, koriander, jasmijn, geranium, sandelhout en musk.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop