Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

BAIJA CROISIERE CELADON LICHAAMSPEELING

Deze peeling is een unieke combinatie van voedende kokosolie en luxueuze groene matcha thee uit Japan die bekend is voor zijn zuiverende eigenschappen, en is geschikt voor een stimulerende en uiterst efficiënte peeling dankzij de suikerkorreltjes die de peeling bevat. Dit uiterst zachte verzorgingsmiddel met de verkwikkende geur van groene thee en jasmijn zorgt voor een perfect gereinigde en subtiel geparfumeerde huid.

€22.45
 

Gerelateerde producten

Cartier Baiser Vole Bodycreme

Cartier Baiser Vole Bodycreme
€63.52

Een Parfum met een Betoverende Geur. Het Parfum van een Kostbare en Schijnbaar Onbereikbare Bloem, de Lelie. Een Bloem met een Verleidelijk Vrouwelijk Karakter, Voor het Eerst Ontdekt in al Haar Facetten. Een Bloem vol Passie Voor een Puur Gevoel van Emotie op de Huid. Deze Bloem Wordt Voor het Eerst Ontdekt in al Haar Facetten Vanaf de Frisheid van het Blad, tot de Bloemige Toets van het BloemBlad en de Gepoederde Afwerking van de Stamper.

Armani Armani Code H. Black Code Homme EAU DE Toilette Spray

Armani Armani Code H. Black Code Homme EAU DE Toilette Spray
€65.65

Armani Code is een Mannelijke Geur met Oosterse Invloeden. Armani Black Code Eau de Toilette is een Elegante en Sensuele herenGeur met een Frisse Ondertoon. De Frisse Geur van Citroen en Bergamot Wordt Subtiel Gecombineerd met die van Bloemen.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop