Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

BAIJA CROISIERE CELADON LICHAAMSPEELING

Deze peeling is een unieke combinatie van voedende kokosolie en luxueuze groene matcha thee uit Japan die bekend is voor zijn zuiverende eigenschappen, en is geschikt voor een stimulerende en uiterst efficiënte peeling dankzij de suikerkorreltjes die de peeling bevat. Dit uiterst zachte verzorgingsmiddel met de verkwikkende geur van groene thee en jasmijn zorgt voor een perfect gereinigde en subtiel geparfumeerde huid.

€22.45
 

Gerelateerde producten

GUCCI GUILTY POUR HOMME INTENSE EAU DE TOILETTE

GUCCI GUILTY POUR HOMME INTENSE EAU DE TOILETTE
€78.67

Gucci baseerde zich voor deze geur op de in elkaar verstrengelde G's. De held van dit verhaal ziet dit embleem een aanmoediging als om te provoceren. Met Gucci Guilty Intense gaat hij nog een stapje verder. Het hedonisme dat de Gucci Guilty man uitstraalt is bedwelmend. Zijn kracht bestaat erin dat hij weet dat macht een spel is, een spel dat hij maar al te graag wil spelen. Topnoot: Lavendel, Citroen, Hartnoot: Oranjebloesem, Basisnoot: Cederhout, Patchoeli

DEODORANT PARFUM EAU DE CAMPAGNE

DEODORANT PARFUM EAU DE CAMPAGNE
€42.34

Deze deodorant, geparfumeerd met de noten van Eau de Campagne, biedt een heerlijk gevoel van frisheid, comfort en welzijn gedurende de dag. . - , Veroorzaakt geen irritaties of droge huid dankzij de zeer milde formule.- Biedt effectieve, langdurige bescherming.- Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Voor een direct gevoel van welzijn. Laat geen zichtbare sporen achter.

Armani Armani SI SÍ EAU DE Parfum

Armani Armani SI SÍ EAU DE Parfum
€123.57

Het Nieuwe Armani Parfum Belichaamt de Moderne Vrouw, een Onweerstaanbare mix van Elegantie, Kracht en Verfijning. Zowel Chic, Intens als Zacht. Sì is een Herinterpretatie van de Chypre Parfums, een Sluier Over de Huid die de Zintuigen Prikkelt. Sì, de Moed om ja te Zeggen.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop