Welkome in de PartnerShop!

LOVE YOURSELF EAU DE TOILETTE

Een vrouwelijke, sensuele geur die fruitig opent met fluweelzachte frambozen, frisse peren en mildzoete abrikozen. Met een bloemig hart van sensuele roos, jasmijn en fresia en een basis van sandelhout en amber is een warm en passievol parfum gecreëerd.

€21.24
 

Gerelateerde producten

ONLY THE BRAVE TATTOO EAU DE TOILETTE

ONLY THE BRAVE TATTOO EAU DE TOILETTE
€59.40

Moedig, brutaal en fascinerend, The Brave Tattoo is de nieuwe van wie opvalt en durft Een nieuwe, frisse en geheimzinnige sensualiteit rond een akkoord van waterpijptabak

COUVENT DES MINIMES MATINES BOTANICAL COLOGNE OF THE MORNING SOAP

COUVENT DES MINIMES MATINES BOTANICAL COLOGNE OF THE MORNING SOAP
€4.46

Laat u verleiden door dit geparfumeerd zeepje met sappige noten van de Eau des Matines, om de huid in alle zachtheid te reinigen.

EMPORIO YOU STRONGER WITH YOU EAU DE TOILETTE

EMPORIO YOU STRONGER WITH YOU EAU DE TOILETTE
€67.87

STRONGER WITH YOU is een parfum van het heden, die gevormd wordt door de energie van de moderniteit. Onvoorspelbaar en verrassend zoals de kruidige akkoorden - een mix van kardemom, roze peperkorrel en vioolblaadjes. STRONGER WITH YOU heeft een vertrouwde elegantie, een jeugdige fivroliteit dat overgebracht wordt door salie en zijn aromatische toets. STRONGER WITH YOU communiceert met sensualiteit, dmv akkoorden van rokerige vanille en gesuikerde kastanje.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop