Welkome in de PartnerShop!

Tanorganic Multi-USE DRY OIL

Multi-USE DRY OIL, Deze 100% Natuurlijke Droge Olie van Tanorganic is Ecocert Gecertificeerd. De Unieke mix van 9 Plantaardige Oliën Heeft een Subtiele Rozen-Citrus Geur en Zorgt Voor een Fluweelzachte Huid, Zonder een Vettig Laagje Achter te Laten. Geschikt Voor Alle Huidtypen, Zelfs de Gevoelige. Gebruik Deze Olie Altijd op Droge Lichaamsdelen Voordat een Zelfbruiner Wordt Aangebracht, om een Optimaal Bruiningsresultaat te Verkrijgen. Hydrateer de Huid na Elke Douche, Zodat het Bruiningseffect Wordt Verlengd.

€36.94
 

Gerelateerde producten

YSL Manifesto L'Éclat EAU DE Toilette

YSL Manifesto L'Éclat EAU DE Toilette
€79.43

Manifesto L'Éclat EAU DE Toilette

COUVENT DES MINIMES EAU AIMABL EAU AIMABLE - MOISTURIZING HAND CREAM

COUVENT DES MINIMES EAU AIMABL EAU AIMABLE - MOISTURIZING HAND CREAM
€5.00

Deze handcrème voedt de handen en laat een lichte zijdeachtige geur van oranjebloesem achter. Eau Aimable bewijst eer aan de liefdevolle zusters Franciscanessen Missionarissen van Maria met een origineel recept. Een lichte zijdeachtige formule van oranjebloesem, het symbool van liefde en toewijding, en 5 planten die om hun weldadige eigenschappen geselecteerd zijn.

TH. MUGLER WOMANITY WOMANITY EAU DE PARFUM REFILLABLE

TH. MUGLER WOMANITY WOMANITY EAU DE PARFUM REFILLABLE
€44.92

Met Womanity Eau de Parfum introduceert Mugler een nieuwe interpretatie van vrouwelijkheid. De geur is geïnspireerd op de schoonheid en energie van de vrouw. Womanity is een innovatie in de geschiedenis van geuren. In deze geur combineert Mugler de zoete noten van vijg met de ziltige noten van kaviaar, wat perfect samenwerkt met de vijgenhout en vijgenblad aroma's. De flacon met roze vloeistof en de art deco dop staan in een mooi contrast tot elkaar.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop