Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Tanorganic Multi-USE DRY OIL

Multi-USE DRY OIL, Deze 100% Natuurlijke Droge Olie van Tanorganic is Ecocert Gecertificeerd. De Unieke mix van 9 Plantaardige Oliën Heeft een Subtiele Rozen-Citrus Geur en Zorgt Voor een Fluweelzachte Huid, Zonder een Vettig Laagje Achter te Laten. Geschikt Voor Alle Huidtypen, Zelfs de Gevoelige. Gebruik Deze Olie Altijd op Droge Lichaamsdelen Voordat een Zelfbruiner Wordt Aangebracht, om een Optimaal Bruiningsresultaat te Verkrijgen. Hydrateer de Huid na Elke Douche, Zodat het Bruiningseffect Wordt Verlengd.

€36.94
 

Gerelateerde producten

GIVENCHY ANGE OU DEMON SECRET ANGE OU DEMON LE SECRET EAU DE PARFUM SPRAY

GIVENCHY ANGE OU DEMON SECRET ANGE OU DEMON LE SECRET EAU DE PARFUM SPRAY
€86.36

Het best gekoesterde Geheim van Givenchy. Ange ou Démon Le Secret laat ons even kieren naar zijn betoverende wereld en onthult een huideigen parfum vol bekoorlijkheid en elegantie. De vrouw Ange ou Démon straalt, is zuiver en schalks. Het is een sensuele geur vol contrasten.

Hermes Hermes Terre D'Hermes Parfum Vaporisateur

Hermes Hermes Terre D'Hermes Parfum Vaporisateur
€152.29

« De Aarde Voelen, Liggend op je rug, de Ogen Naar de Kosmos Gericht. »Jean-Claude Ellena, Terre d'Hermès is een Symbolische Vertelling Rond de Materie en Zijn Transformatie. Een Roman die de Alchemistische Kracht van de Elementen Uitdrukt. Een Water Tussen Hemel en Aarde. Een Reis die Doortrokken is van Kracht en van Poëzie. Bosachtig, Plantaardig, Mineraal. Het Parfum, een Essentiële Densiteit die de Trekken van de Minerale en Bosachtige Facetten Benadrukt.

YSL L'Homme Deodorant Stick

YSL L'Homme Deodorant Stick
€36.85

Deostick met de Geur van L'Homme YSL. In een Sprankelende Opening Zorgen Bergamot en een Zest van CederHout Voor Lichtheid in de Geur, Ondersteund Door Chinese Gember. De Middelste, Bloemige en Kruidige Noten, Contrasteren met de Eerste Frisse Noten: Stijlvolle en Moderne Mannelijkheid van Vioolblaadjes en Basilicum, de Weerklank van Witte Peper. BasisNoten van SandelHout, Virginia Cedar Hout en Haïtiaanse Vetiver Onderstrepen Deze Charismatische Geur van Yves Saint Laurent.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop