Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Tanorganic Multi-USE DRY OIL

Multi-USE DRY OIL, Deze 100% Natuurlijke Droge Olie van Tanorganic is Ecocert Gecertificeerd. De Unieke mix van 9 Plantaardige Oliën Heeft een Subtiele Rozen-Citrus Geur en Zorgt Voor een Fluweelzachte Huid, Zonder een Vettig Laagje Achter te Laten. Geschikt Voor Alle Huidtypen, Zelfs de Gevoelige. Gebruik Deze Olie Altijd op Droge Lichaamsdelen Voordat een Zelfbruiner Wordt Aangebracht, om een Optimaal Bruiningsresultaat te Verkrijgen. Hydrateer de Huid na Elke Douche, Zodat het Bruiningseffect Wordt Verlengd.

€36.94
 

Gerelateerde producten

VAN Gils Strictly FOR MEN EAU DE Toilette Refill Spray

VAN Gils Strictly FOR MEN EAU DE Toilette Refill Spray
€36.56

Strictly FOR MEN EAU DE Toilette Refill Spray

Bellenblaas met bananengeur 60 ml 1 stuk

Bellenblaas met bananengeur 60 ml 1 stuk
€0.99

Speelgoed bellenblaas met bananengeur. De bellenblaas heeft een transparant roze flesje en een spelletje in de dop. Het sop in deze speelgoed bellenblaas heeft een bananengeur.

Kenzoki White Lotus Skin Topcoat SPF 30 / PA +++

Kenzoki White Lotus Skin Topcoat SPF 30 / PA +++
€38.65

"""BeScherm Uzelf. Plaats een Onzichtbaar Scherm Tussen uw Huid en de zon. Breng uw Schoonheid Naar Buiten met Deze Toplaag: een Poedervormige, Omhullende Sluier Voor een Zachte, Heldere Teint. Het Vangt het Licht. Gehuld in een Zachte en Ontspannende Witte Lotus Geur. Het Hart van de Formule KalMeert Door de Werking van Witte Lotus Plantwater, op Natuurlijke Basis Rijk aan Sporenelementen, Essentiële Oliën en Minerale Zouten, Gewonnen uit de Plant Zonder het Gebruik van Chemicaliën. Om de Teint te verLichten Bevat het een Originele Trio van Actieve Ingrediënten*: Wakame, Witte Lotus-Extract en Waterlelie. Maar er is Meer ... Deze Drie Actieve Ingrediënten Verbeteren de Elasticiteit van de Huid (Wakame), Bevechten Vrije Radicalen (Witte Lotus) en Hebben een Kalmerende Werking (Waterlelie). * In Vitro Getest."", "

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop