Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

YSL L'Homme Cologne Gingembre

Yves Saint Laurent LHomme Cologne Gingembre is Meer dan een Eau de Cologne, het is een Vrije en Moderne Herinterpretatie van LHomme YSL met Meer Citrusachtige en Kruidige Frisheid. Een Levendige, Kenmerkende Geur die Natuurlijke Elegantie Uitstraalt. De Aantrekkelijke Kracht van Chinese Gember Wordt Gecombineerd met de Sensualiteit van Moderne, Houtachtige Accenten.

€59.97
 

Gerelateerde producten

Lanvin Rumeur2Rose 30 ml Eau de Parfum

Lanvin Rumeur2Rose 30 ml Eau de Parfum
normaal: €42.99 Nu: €22.95

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray
€82.16

Yves Saint Laurent Cinéma Laat Elke Vrouw Stralen als een Ster. Een Geur Voor Vrouwen die hun Leven Leiden als of ze in de Spotlight Staan, vol Zelfvertrouwen en Stijl. De Topnoot is Zacht en Bloemig Fris met Mandarijn, Amandelbloesem en Cyclamen. Een Vrouwelijk Bloemig Hart Onthult Jasmijn, Pioen en Amaryllis. De Basisnoten Zijn Warm en Sprankelend van Amber, Muskus en Poederig Vanille.

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum
€55.31

Denk aan een Parfum dat Vrouwelijkheid, Luxe en Elegantie Uitademt: Jimmy Choo. Jimmy Choo is Synoniem met Stijl, Stras en de Rode Loper, en is een Tikje Provocerend. Het Eerste Parfum dat de Vrouw die het Draagt Omhult met Sensualiteit en Verleidelijkheid, Dankzij een Heerlijke Fruitige Chyprecombinatie met Warme, Rijke en Houtige Schakeringen. Het is Geïnspireerd op Moderne Vrouwen: Sterk, Invloedrijk, op en top Verleidelijk, met een mix van Mysterie en Sensualiteit.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop