Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

JO Malone RED Roses Bath OIL

De Essentie van een Hedendaagse Idylle. Een Sensuele Symfonie van Zeven van s Werelds Verrukkelijkste Rozen. Met Geperste Blaadjes van Viooltjes en een Zweem van Citroen Ontvouwen de Geuren van Deze Crème Zich als een Boeket Versgeplukte Bloemen. Verrassend Fris en Zuiver. Voor nog Luxueuzer Baden is Onze BadOlie Verrijkt met Zoete AmandelOlie, Jojobazaad- en Avocado-Olie, Alle Natuurlijke Verzorgende Oliën die de Huid Verzachten, Hydrateren en Licht Parfumeren en u Laten Genieten van hun Sublieme Geuren.

€79.58
 

Gerelateerde producten

EVER BLOOM EAU DE TOILETTE

EVER BLOOM EAU DE TOILETTE
€47.52

Innerlijke schoonheid bloeit, natuurlijke sereniteit en uitstraling onthullen samen je unieke persoonlijkheid. Ever Bloom Eau de Toilette behoort tot de frisse-bloemige geurfamilie, een helder, stralend, wit Eau de Toilette.

Juicy Couture Juicy Couture I AM Juicy I AM Juicy Couture EAU DE Parfum Spray

Juicy Couture Juicy Couture I AM Juicy I AM Juicy Couture EAU DE Parfum Spray
€45.76

I AM Juicy Couture is Bestemd Voor het Meisje dat Juicy Couture Ademt en Altijd Meer wil. Ze is Gewaagd en Onbevreesd, met een Eigen wil en Stijl Waarmee ze een Statement Naar de Wereld Maakt.

HERMES JARDIN APRES LA MOUSSON EAU DE TOILETTE VAPORISATEUR

HERMES JARDIN APRES LA MOUSSON EAU DE TOILETTE VAPORISATEUR
€84.60

« Een heldere uitdrukking van de herboren natuur na de moessonregens.» Jean-Claude Ellena, Un Jardin après la Mousson onderzoekt de facetten van een onverwacht India, wanneer de moesson de aarde geeft wat de zon haar heeft ontnomen en verjaagt de brandende adem van de droogte. Gember, kardemom, koriander, peper en vetiver vertellen in deze novelle de nieuwe hergeboorte van de natuur, gegrepen in de Kerala in een universum doordrenkt met water.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop