Welkome in de PartnerShop!

Repetto Repetto Repetto EAU Florale Giftset EAU DE Toilette 30ML + Body Lotion 50ML

Repetto Eau Florale is een Bloemig, Fruitig en Houtachtig Parfum. De top Wordt Ondersteund met GratieDoor een Perfect Akkoord van Prachtige Grapefruit en Witte Pruimbloesem die Vrouwelijkheid Onthult met Sprankelende Facetten.In het Hart, Reflecteert de Nieuwe Repetto Geur de Delicatesse van Rozenknoppen, Zorgvuldig Verpakt Door de Bloemige Noten van Viooltjes. Deze Natuurlijke Bloemen Opus Wordt in de Basis Versterkt Door Houtachtige Aromas van Cederhout uit Virginia en Sensuele Tinten van Grijze Amber en Witte Musk.

€32.13
 

Gerelateerde producten

GUERLAIN MITSOUKO MITSOUKO EAU DE PARFUM SPRAY REFILL

GUERLAIN MITSOUKO MITSOUKO EAU DE PARFUM SPRAY REFILL
€82.40

Mitsouko is een ode aan de heldin uit de roman van Claude Farrère "La Bataille". Het vertelt het verhaal van een onmogelijke liefde: Mitsouko is een mooie Japanse vrouw die getrouwd was met admiraal Togo. Zij had een geheime minnaar, een Britse officier.

Hermes Elixir DES Merveilles EAU DE Parfum Vaporisateur

Hermes Elixir DES Merveilles EAU DE Parfum Vaporisateur
€97.84

« Het Parfum van de Betovering. Een Amberachtige en Vrouwelijke HoutGeur, Verrassend en Magisch.» Jean-Claude Ellena, Van de Surprise tot aan de Magie en van de Magie tot de Betovering, het Eau des Merveilles Doet met ons wat het wil, op een Wolk van Fantasie. Roman met Talrijke Facetten Opgebouwd Rond een Amberachtig, Bosachtig Akkoord die tot in de Hoofdnoten Doorklinkt. Deze Geur, die in 2004 Door Ralph Schwieger en Nathalie Feisthauer is Gecreëerd, is het Gelukt een Spetterende Vrouwelijkheid Zonder Zichtbare Bloemen te Creëren. Het eau de Parfum (Elixir des Merveilles), Smakelijk en Zinnelijk.

Joop! Homme EDT 75 ml

Joop! Homme EDT 75 ml
€54.95

Joop Homme EDT 75 ml. Joop Homme eau de toilette, vapo. Inhoud: 75 ml. Deze heerlijke herengeur is een orientaalse en sensuele Eau de Toilette. Bloemig en tegelijkertijd koel, fris en kruidig.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop