Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Diesel Loverdose RED Kiss EAU DE Parfum Spray

Met Haar Verleidelijke Geur is Loverdose Red Kiss een Echte Parfum van Verslavende Sensualiteit. Net zo Boeiend als Rode Lippen Klaar Voor een kus, Roept Deze Vrouwelijke Parfum op tot Verboden Verlangen en Boeiende Sensaties. Florientaals Gourmand, Red Kiss Biedt een Overdosis aan Oranjebloesem als HoofdNoten, een Intens en Gepassioneerde Hart van Zwarte Bessen, Frisse Abrikoos en Kruidige Noten om met Warme Akkoorden van Patchoeli te Eindigen. Loverdose Red Kiss, een Ware Ervaring van Pure Passie.

€45.77
 

Gerelateerde producten

Hermes Voyage D'Hermès Parfum Vaporisateur

Hermes Voyage D'Hermès Parfum Vaporisateur
€81.22

« Een Uitnodiging Voor Avontuur, Voor een Ontmoeting, Samen Delen - Fris Bosachtig, Muskusachtig.» Jean-Claude Ellena, Deze Roman, Gevoed Door Fantasie, Drukt de Diepgaande en Originele Relatie uit die het Huis Onderhoudt met Reizen. Spel van Contradicties, van Aanvullingen en Unieke Samenvoegingen die de Vertelling Vormen van een Frisse, Muskusachtige, Bekende en Toch Verrassende Bosachtige Geur, Tussen Geestdrift en Troost, net zo op Zijn Gemak bij Mannen als bij Vrouwen. Philippe Mouquet, Ontwerper Voor Hermès, Heeft Voor Voyage d'Hermès een Reisflesje en sierVoorwerp Gecreëerd, Bedacht Voor Reizen en als Boodschapper van Beweging. Het Parfum, Levendig, Geruststellend en Vrijgevig, Tussen Warmte en Intensiteit.

Hugo Boss Boss THE Scent After Shave Lotion

Hugo Boss Boss THE Scent After Shave Lotion
€55.69

Boss THE Scent, de Nieuwe Verleidelijke Geur Voor Mannen. Een Onweerstaanbare Geur, Onvergetelijk als een Verleiding uit je Herinnering. Verfijnde Noten van Gember, Exotische Maninka en Leer Ontvouwen Zich Naar Mate de Tijd Verstrekt om de Zintuigen te Verleiden.

O' de Lancome EDT VAPO 75 ml

O' de Lancome EDT VAPO 75 ml
€52.99

Lancome, O' de Lancome Eau de toilette VAPO 75 ml.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop