Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Diesel Loverdose RED Kiss EAU DE Parfum Spray

Met Haar Verleidelijke Geur is Loverdose Red Kiss een Echte Parfum van Verslavende Sensualiteit. Net zo Boeiend als Rode Lippen Klaar Voor een kus, Roept Deze Vrouwelijke Parfum op tot Verboden Verlangen en Boeiende Sensaties. Florientaals Gourmand, Red Kiss Biedt een Overdosis aan Oranjebloesem als HoofdNoten, een Intens en Gepassioneerde Hart van Zwarte Bessen, Frisse Abrikoos en Kruidige Noten om met Warme Akkoorden van Patchoeli te Eindigen. Loverdose Red Kiss, een Ware Ervaring van Pure Passie.

€45.77
 

Gerelateerde producten

Guerlain Guerlain LA Petite Robe Noire LA Petite Robe Noire EAU DE Parfum

Guerlain Guerlain LA Petite Robe Noire LA Petite Robe Noire EAU DE Parfum
€64.84

De Sobere Stijl Sublimeert Enkele Uitzonderlijke Grondstoffen: Zwarte Kers, Patchoeli en Roos, die in een Gedurfde Mate Aanwezig Zijn.Deze Schatten Zijn Door Thierry Wasser Ontdekt op Zijn Reizen. Mijn Pygmalion is Immers een Grote Geurenontdekker en een Talentvolle "Neus-Alchemist.Mijn nog Intensere Charmes Brengen een Ander Facet van me aan het Licht. Sensueler, Gedurfd, met een Ondeugend Decolleté en Waanzinnig Eersteklas.Ruik me Direct op de Huid, Appetijtelijk en Smeltend als een Amandelkoekje met Rozensmaak. Mmmmmm. Ik ben om met Kussen te Verslinden.

LA VIE EST BELLE L'ABSOLU DE PARFUM

LA VIE EST BELLE L'ABSOLU DE PARFUM
€89.73

La vie est belle L'Absolu de Parfum is een evenwichtig parfum met een rijke eenvoud en exceptionele concentratie natuurlijke grondstoffen; samengesteld uit de meest edele ingrediënten, waaronder: Extract van Iris & Gourmand Glimlach', Absolu van Sambac Jasmijn, Absolu van Oranjebloesem, Essence van Patchouli. Het is de meest nobele variant van Lancôme haar iconische Iris Gourmand', exclusief gecreëerd door drie grote Franse parfumeurs.

JAMES BOND OO7 SHOWERGEL

JAMES BOND OO7 SHOWERGEL
€8.10

James Bond 007 Showergel 150ml is een hydraterende en verzorgende douchegel met de geur van James Bond 007. James Bond 007 is een geur vol zelfvertrouwen. Mannelijk met een stijlvolle twist. Deze geur is een unieke blend van traditioneel authentiek en onmisbaar Britse ingredienten die samen komen tot een klassieke en toch ook moderne geur. Het parfum is een must have voor de man van de 21e eeuw.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop