Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Maison Margiela Flying

Wat Anders dan het Onmogelijke? Het Menselijke Verlangen om te Vliegen Blijft Definitief Buiten Bereik: een Ultiem Hoogtepunt dat Alle Sensatiezoekers Nastreven Voor een Fractie van een Seconde Extase. Het is een Golf van Koele, Frisse Lucht, Zoals Icarus - te Dicht bij de zon. Durf te Ontsnappen aan de Zwaartekracht (van Hete Luchtballon tot Deltavlieger) en Stap in een Hemels, Episch Avontuur. Flying is een Luchtige Citruscologne met de Doorzetting en de Structuur van een Eau de Parfum. Opgebouwd Rond een Scherpe, Verleidelijke Basis van Muskus, Mos en een Luchtig Akkoord, Bloeit Deze Geur Open tot Slanke Noten van Bergamot, Neroli en Absolue van Oranjebloesem Over een Hart van Amandelbloesem en Ylang-Ylang. Deze Frisse, Zonnige Geur Bereikt Nieuwe, Hemelse Hoogten - Vleugels Worden Niet Meegeleverd.

€124.99
 

Gerelateerde producten

WOOD SAGE AND SEA SALT BODY CREME

WOOD SAGE AND SEA SALT BODY CREME
€64.25

Ontsnap aan de dagelijkse sleur en ga lekker uitwaaien aan zee. De golven breken met witte schuimkoppen, de lucht is fris en zilt van het opspattende schuim. De ruwe kliffen verspreiden de opwekkende geur van mineralen, vermengd met de aardsheid van salie. Wervelend, bruisend, vol leven. Onze luxueuze, rijke Body Crème met verzorgende oliën uit jojobazaad, kokoszaad en zoete amandelen hydrateert, voedt en beschermt de huid, terwijl haar zalige parfums uw lichaam heerlijk doen geuren.

CACHAREL CACHAREL H. CACHAREL HOMME EAU DE TOILETTE SPRAY

CACHAREL CACHAREL H. CACHAREL HOMME EAU DE TOILETTE SPRAY
€73.05

Een unieke frisse en kruidige geur, voor mannen die de geest voor grenzeloze vrijheid, avontuur en reislust in zich dragen. Een verrassende verbintenis tussen kruiden en bloemen. Warme frisheid door muskaatnoten en ylang-ylang vormen de contrasterende harmonie van Cacharel pour l'Homme. Met noten van lavendel, lotus, vetiver, spar, bergamot, cederhout, amber en geranium.

VALENTINA POUDRE EAU DE PARFUM

VALENTINA POUDRE EAU DE PARFUM
€77.48

Met Valentina Poudre inspireert Valentino Parfums zich op het universum van de make up door de transformatie van de geur in een onzichtbaar concept van schoonheid. Door de creatie van Valentina Poudre heeft Valentino de opmaak van de huid heruitgevonden door ze volledig naakt te laten. Het natuurlijke karakter van de naaktheid komt subliem tot uiting in het parfum door een poederig akkoord van terracotta gemengd met bloemige noten van iris en tuberose. De subtiele toetsen van vanille en sandalhout geven een intieme diepte aan de vrouwelijke kwaliteit 'charme'.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop