Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Maison Margiela Flying

Wat Anders dan het Onmogelijke? Het Menselijke Verlangen om te Vliegen Blijft Definitief Buiten Bereik: een Ultiem Hoogtepunt dat Alle Sensatiezoekers Nastreven Voor een Fractie van een Seconde Extase. Het is een Golf van Koele, Frisse Lucht, Zoals Icarus - te Dicht bij de zon. Durf te Ontsnappen aan de Zwaartekracht (van Hete Luchtballon tot Deltavlieger) en Stap in een Hemels, Episch Avontuur. Flying is een Luchtige Citruscologne met de Doorzetting en de Structuur van een Eau de Parfum. Opgebouwd Rond een Scherpe, Verleidelijke Basis van Muskus, Mos en een Luchtig Akkoord, Bloeit Deze Geur Open tot Slanke Noten van Bergamot, Neroli en Absolue van Oranjebloesem Over een Hart van Amandelbloesem en Ylang-Ylang. Deze Frisse, Zonnige Geur Bereikt Nieuwe, Hemelse Hoogten - Vleugels Worden Niet Meegeleverd.

€124.99
 

Gerelateerde producten

Azzaro Azzaro Azzaro H. Azzaro Homme Deodorant Stick

Azzaro Azzaro Azzaro H. Azzaro Homme Deodorant Stick
€22.16

Deze Deodorant Garandeert een Efficiënte en Langdurige Bescherming Alsook een Heerlijk Gevoel van Frisheid, de Hele dag Lang. De Zeer Zachte Formule met een Niet Irriterende Toets van Alcohol , Heeft een Drievoudige Werking : Deodorant, Regulerend en verZachtend. Opperste Toets van Verfijning : Zorgt Voor een Heerlijk Geparfumeerde Huid met Onweerstaanbare Toetsen van Azzaro Pour Homme.

GUERLAIN INSTANT HOMME L'INSTANT DE GUERLAIN POUR HOMME EAU DE PARFUM

GUERLAIN INSTANT HOMME L'INSTANT DE GUERLAIN POUR HOMME EAU DE PARFUM
€72.91

L'Instant de Guerlain pour Homme staat voor de viering van unieke en ontroerende emotionele momenten. De momenten zijn zowel kwetsbaar als prachtig op een moment dat alles kan veranderen. Deze geur is houtig, sprankelend en verleidelijk en bestaat uit contrasten. Het is niets minder dan verrassend. In deze eau extreme zijn frisse noten van steranijs en citrus verwerkt verfraaid door bloemige noten. Deze diepe en sensuele parfum is gourmand houtachtig door patchouli en cacao.

HAPPY PERFECTLY HAPPY SET

HAPPY PERFECTLY HAPPY SET
€46.00

Happy Body Cream 75ml, Happy Purse Spray 10ml

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop