Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Maison Margiela Flying

Wat Anders dan het Onmogelijke? Het Menselijke Verlangen om te Vliegen Blijft Definitief Buiten Bereik: een Ultiem Hoogtepunt dat Alle Sensatiezoekers Nastreven Voor een Fractie van een Seconde Extase. Het is een Golf van Koele, Frisse Lucht, Zoals Icarus - te Dicht bij de zon. Durf te Ontsnappen aan de Zwaartekracht (van Hete Luchtballon tot Deltavlieger) en Stap in een Hemels, Episch Avontuur. Flying is een Luchtige Citruscologne met de Doorzetting en de Structuur van een Eau de Parfum. Opgebouwd Rond een Scherpe, Verleidelijke Basis van Muskus, Mos en een Luchtig Akkoord, Bloeit Deze Geur Open tot Slanke Noten van Bergamot, Neroli en Absolue van Oranjebloesem Over een Hart van Amandelbloesem en Ylang-Ylang. Deze Frisse, Zonnige Geur Bereikt Nieuwe, Hemelse Hoogten - Vleugels Worden Niet Meegeleverd.

€124.99
 

Gerelateerde producten

TOM Ford Neroli Portofino EAU DE Parfum

TOM Ford Neroli Portofino EAU DE Parfum
€199.00

Levendig. Sprankelend. Betoverend. Volgens Tom Ford Vangt Deze Geur Perfect de Koele Bries, het Sprankelende, Heldere Water en het Weelderige Gebladerte van de Italiaanse Rivièra. Dit is de Herinterpretatie van een Klassieke eau de Cologne met Verfrissende Citrusolie, Verrassende Bloemennoten en Ondertonen van Amber.

Donna Karan Donna Karan BE Tempted BE Tempted EAU DE Parfum

Donna Karan Donna Karan BE Tempted BE Tempted EAU DE Parfum
€59.50

Het Verleidingsverhaal Werd Herschreven met een Nieuwe Appel: Roder, met Meer Glans en nog Sexyer. Dkny Be Tempted Vangt een Spannend Gevoel in een Nieuw Gourmand Oriental Parfum, Geïnspireerd op de Verrukkelijkheid van Fruit. De Kern van het Parfum is een Levendige Kolk van Vrouwelijkheid en Passie met Luxeueze RozenOlie Essentie en de Opvallende Allure van Violet en Rijkelijk Sensuele Oranjebloem. Topnoten: Zwarte bes, Duivelse Drop Geurnoot, Rood Fruit, Middelnoten: RozenOlie Essentie, Violet, Oranjebloem, Basisnoten: Indonesische Patchouli Olie, Vanille, Mirre,

DOLCE & GABBANA DOLCE DOLCE EAU DE PARFUM

DOLCE & GABBANA DOLCE DOLCE EAU DE PARFUM
€63.63

Een KOSTBARE en prachtig ZACHT BLOEMIGE geur die je VERFIJNDE sensualiteit onthult.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop