Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Issey Miyake Issey Miyake EAU D Issey Pure EAU DE Parfum

De Puurheid van een Druppel Water op de Huid van een Vrouw. Een Zuivere en Omhullende Eau de Parfum, Gemaakt van Maritima en Ambergris, Gecombineerd met een Stralend Boeket van Witte Vrouwelijke Bloemen en Gebaseerd op een Houten en Vibrerende Cashmeran.

€74.43
 

Gerelateerde producten

Gucci Gucci Guilty Absolute FOR MEN EAU DE Parfum

Gucci Gucci Guilty Absolute FOR MEN EAU DE Parfum
€78.67

Gucci Guilty Absolute is een Rebels Parfum met een Geur die Niet Past in het Gebruikelijke Assortiment van Traditionele Houtachtige Parfums. Om de Geur Zijn Eigen Karakter te Geven, Heeft Meester- Parfumeur Alberto Morillas een Bijzondere mix Gecreëerd met een Lineaire Structuur die Niet Verandert als Deze Eenmaal op de Huid is Aangebracht. Noten: Woodleather, Goldenwood, Trio van Patchouli Essences, Vetiver en Wierook

ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE EAU DE TOILETTE REFILL

ALIEN EAU EXTRAORDINAIRE EAU DE TOILETTE REFILL
€66.79

Eau Extraordinaire combineert grondstoffen die zijn gekozen wegens hun stimulerende invloed. Samen met de Alien signatuur ( witte amber en kasjmierhout) is het een zonnig boeket van citrusvruchten en bloemen, luchtig, feestelijk, het smbool van stralende vrouwelijkheid: bergamot, neroli, tiarebloem en heliotroop. Deze bloemen, die bloeien in de zon, vullen het hart van deze rijke geur met hun stralende eigenschappen.

Bruno Banani Banani Pure Woman EAU DE Toilette

Bruno Banani Banani Pure Woman EAU DE Toilette
€16.56

Banani Pure Woman EAU DE Toilette

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop