Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

ACQUA DI GIOIA SET KERSTMIS 2017 (V50+L75+G75)

Deze Acqua Di Gioia Kerstset 2017 bevat:, - Een Acqua Di Gioia EDP 50ml- Een Acqua Di Gioia Body lotion 75ml- Een Acqua Di Gioia Douche gel 75ml

€57.60
 

Gerelateerde producten

Boucheron Homme 50 ml Eau de Toilette

Boucheron Homme 50 ml Eau de Toilette
normaal: €58.00 Nu: €39.95

CHLOE FLEUR DE PARFUM CHLOÉ FLEUR DE PARFUM EAU DE PARFUM

CHLOE FLEUR DE PARFUM CHLOÉ FLEUR DE PARFUM EAU DE PARFUM
€78.62

Chloé Fleur de Parfum is een ruimhartig boeket, samengesteld uit het tederste en meest typische deel van bloemen - hun hart. Verrassend genoeg ontvouwt zich een lichte pittigheid die doet denken aan de geur van framboos. Nooit eerder had Chloé´s roos zulke fruitige tonen. Het hart van de verbenabloem voegt een frisse en heldergroene dimensie toe, die het rijke rozenhart sublimeert en toch een absolute tederheid behoudt. Het hart van de kersenbloesem verspreid een romige amandelnoot. Met hun volle zoetheid ronden ze de compositie mooi af.

GUERLAIN CHAMADE CHAMADE EAU DE TOILETTE SPRAY

GUERLAIN CHAMADE CHAMADE EAU DE TOILETTE SPRAY
€92.33

In de tijd van de legers van Napoleon, communiceerden generaals door middel van tromgeroffel. Er was één bijzonder tromgeroffel, genaamd Chamade. Chamade was bedoeld om de stilte te verslaan. Wie kan vertellen dat hun hart nooit een stilte op het ritme van Chamade heeft verslaan? Gecreëerd in 1969 door Jean-Paul Guerlain, illustreert Chamade dit uitzonderlijke moment, wanneer het hart zich overgeeft aan de liefde.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop