Welkome in de PartnerShop!

CINNABAR EAU DE PARFUM

Met zijn kruidige geur en het symbool uit de Oudheid en het Verre Oosten waarmee de flacon wordt versierd, is Cinnabar van Estée Lauder een warme, mysterieuze en eindeloos aantrekkelijke geur. In deze geur smelten jasmijn, oranjebloesem en kruidnagel samen op een geheimzinnige manier tot een intense, sensuele beleving. Cinnabar is een exotische, mysterieuze en pittige geur van Estée Lauder. Geurnoten:, Topnoten: jasmijn, oranjebloesem en mandarijn. Hartnoten: kruidnagel, lelietje-van-dalen en lelie. Basisnoten: Olibanum, sandelhout en patchouli.

€65.02
 

Gerelateerde producten

Calvin Klein Calvin Klein Deep Euphoria Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein Calvin Klein Deep Euphoria Calvin Klein Deep Euphoria
€49.63

Bevrijd - Geëmancipeerd - Uitdagend, Deep Euphoria Betreedt een Nieuw Olfactief Gebied als de Eerste Levendige, Bloemige Chypre in het Portfolio van Calvin Klein. de Geur Opent met Noten van Cascalone en Zwarte Magische Roos die, Vervlochten, in de Hele Geur een Humide Aura Creëren; Waarbij Zwoele Druppels de zo Kenmerkende Sensualiteit Verhogen. de top- en hartNoten Geven de Geur een Nieuwe Vrouwelijkheid en een Gevoel van Pure Weelde. de Basis met de Omhullende Sensuele Musk Brengt een Zachte Zinnelijke Textuur, Rijk en Onmiskenbaar Zwoel, die je Diep in de Geur Onderdompelt en Warmte en Genot Oproept.

BOTTEGA VENETA BOTTEGA V. BOTTEGA VENETA SHOWER GEL

BOTTEGA VENETA BOTTEGA V. BOTTEGA VENETA SHOWER GEL
€31.87

De eau de parfum van Bottega Veneta roept de souplesse en sensualiteit op van de beroemde lederwaren van het huis. De geur, een lederachtige, bloemige chypre, verenigt zich met de olfactorische taal van het Venetiaanse platteland - frisse weiden, gemaaid gras, bloemen, aarde en hout - en de aangename luxe van leer in een creatie die gemaakt is met de precisie van een meestervakman. De kern van de geur is chypre met een combinatie van bergamot, patchoeli en eikenmos. Sensuele bloemen en kruidige ingrediënten verwijzen naar het Oosten en herinneren eraan dat Venetië zich aan het einde van de zijderoute bevindt. Natuurlijke ingrediënten trekken een spoor door de wereld: er is bergamot uit Italië, jasmijn Sambac geplukt in India, roze peperkorrels uit Brazilië en patchoeli uit Indonesië. Gecomponeerd door de beroemde meester parfumeur Michel Almairac, onthult het Bottega Veneta parfum vanaf het begin haar typerende karakter. De structuur van de geur is uniek; een subtiele mengeling van bijzondere grondstoffen waarvan de individuele geuren met elkaar zijn verweven om een flexibele en harmonieuze eenheid te creëren.

Hugo Boss Hugo Boss Boss Bottled Boss Bottled Douchegel

Hugo Boss Hugo Boss Boss Bottled Boss Bottled Douchegel
€9.96

De Boss man Leeft Voor het Succes - hij is Competitief, Gedreven & Ambitieus. Zijn Dagelijks Ochtendritueel Helpt hem om Zich Voor te Bereiden op die Persoonlijke Strijd Voor het Succes en hij Zorgt dan ook dat hij Elke dag Gewapend is met de Geur van Boss Bottled. Boss Bottled Behoort tot de Familie van de Oosterse Fougère. Een Frisse Topnoot van Onder Andere Appel en Citrusvruchten Wordt Gevolgd Door een Warme, Kruidige Hartnoot van Geranium, Kaneel en Kruidnagel. De Basisnoten Zijn Droge, Kruidige Aroma's van Sandelhout, Vetiver, Cederhout, Olijfhout, Amber en Muskus, die Zorgen Voor een Opvallend Mannelijke Eindtoets. Boss Bottled is de Essentie van Boss Vervat in een Geur. Topnoot Appel, Citrusvruchten, Hartnoot: Geranium, Kaneel and Kruidnagel, Basisnoot: Sandelhout, Vetiver, Cederhout, Vanille

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop