Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

BAIJA FESTIN ROYAL FRAGRANCE STICKS

Deze decoratieve ruiker zal, afhankelijk van de gekozen geur, een zacht, fris of subtiel parfum in uw interieur verspreiden. Al onze parfums zijn uiterst nauwkeurig geselecteerd bij de beste parfumeurs in Grasse. Dit koffertje bevat een flesje parfum van 100 ml en 8 rotanstokjes. Gebruikstip:, Verwijder de dop en steek de rotanstokjes in het flesje. Het parfum wordt ongeveer twee maand lang via de stokjes verspreid. U kunt de intensiteit van de geur regelen door minder of meer stokjes in de vloeistof te steken. Wilt u een nog sterkere geur verspreiden, zet dan 8 stokjes in de vloeistof of draai de stokjes af en toe ondersteboven. In dat geval zal de totale duur van de geurverspreiding korter zijn.

€17.05
 

Gerelateerde producten

Donna Karan Donna Karan Golden Delicious Golden Delicious EAU DE Parfum Vaporisateur

Donna Karan Donna Karan Golden Delicious Golden Delicious EAU DE Parfum Vaporisateur
€39.33

Donna Karan Golden Delicious Golden Delicious EAU DE Parfum Vaporisateur

Paco Rabanne Olympea Deo Spray 150 ml

Paco Rabanne Olympea Deo Spray 150 ml
normaal: €30.95 Nu: €25.95

De nieuwste geur van Paco Rabanne, Olympea: de vrouw van alle overwinningen. Een akkoord van zoete vanille en de frisheid van bloemige noten. Een frisse, oosterse geur, waarvan het evenwicht van de akkoorden kenmerkend is voor de unieke Paco Rabanne signatuur.

Benetton Dream BIG FOR Women EAU DE Toilette

Benetton Dream BIG FOR Women EAU DE Toilette
€15.03

Levendige en Lumineuze Noten van Frisse en Sprankelende Italiaanse Citrus Gecombineerd met een Sensuele en Verslavende Bloemen Boeket, dat Bestaat uit Vrouwelijke Jasmijn en Heldere Fresia Vermengd met de Intense Verleiding van Tuberoos. De Basis is een Comfortabel en Vloeiend Akkoord van Exotisch Hout, Versterkt met Oriëntaalse Noten en Musk, dat de Hypnotische Karakteristieken van de Geur Accentueert.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop