Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

BAIJA FESTIN ROYAL FRAGRANCE STICKS

Deze decoratieve ruiker zal, afhankelijk van de gekozen geur, een zacht, fris of subtiel parfum in uw interieur verspreiden. Al onze parfums zijn uiterst nauwkeurig geselecteerd bij de beste parfumeurs in Grasse. Dit koffertje bevat een flesje parfum van 100 ml en 8 rotanstokjes. Gebruikstip:, Verwijder de dop en steek de rotanstokjes in het flesje. Het parfum wordt ongeveer twee maand lang via de stokjes verspreid. U kunt de intensiteit van de geur regelen door minder of meer stokjes in de vloeistof te steken. Wilt u een nog sterkere geur verspreiden, zet dan 8 stokjes in de vloeistof of draai de stokjes af en toe ondersteboven. In dat geval zal de totale duur van de geurverspreiding korter zijn.

€17.05
 

Gerelateerde producten

JIMMY CHOO EAU DE PARFUM

JIMMY CHOO EAU DE PARFUM
€46.71

Denk aan een parfum dat vrouwelijkheid, luxe en elegantie uitademt: Jimmy Choo. Jimmy Choo is synoniem met stijl, stras en de rode loper, en is een tikje provocerend. Het eerste parfum dat de vrouw die het draagt omhult met sensualiteit en verleidelijkheid, dankzij een heerlijke fruitige chyprecombinatie met warme, rijke en houtige schakeringen. Het is geïnspireerd op moderne vrouwen: sterk, invloedrijk, op en top verleidelijk, met een mix van mysterie en sensualiteit.

ARMANI ACQUA DI GIO ACQUA DI GIO EAU DE TOILETTE SPRAY

ARMANI ACQUA DI GIO ACQUA DI GIO EAU DE TOILETTE SPRAY
€94.61

Acqua di Gio, een damesgeur van Giorgio Armani, is geïnspireerd door een vakantie van meneer Giorgio Armani himself, op Pantelleria. De geur van luie, lange zomerdagen en vrijheid. Acqua di Gio for Woman Eau de Toilette is een perfecte harmonie van aquatische noten met zoete en fruitige noten van Muscat druif, verse ananas en citrusvruchten. Watermeloen vermengt zich met noten van fresia, hyacint en ylang-ylang. De warme, hout- en muskusachtige basisnoot laat u denken aan het mediterrane, warme temperament.

Tiffany Signature Body Cream

Tiffany Signature Body Cream
€65.08

De Nieuwe Geur van Tiffany & Co. Verwoordt de Luxe, Glamour en Romantiek van New York City. Met de Basis van de Nobele Iris is Tiffany & Co. een Sprankelende, Bloemige MuskusGeur. De Geur Opent met Bruisende Topnoten van Mandarijnblad. In het Hart Speelt de Kostbare Irisbloem de Hoofdrol, die Voor het Eerst Gefacetteerd is Voor Tiffany & Co.Tiffany Eau de Parfum Voelt Sensueel aan op de Huid Door de Warme Nuances van Patchoeli Omgeven Door een Verzachtende Blend van Musk-Soorten. Meester Parfumeur Daniela Andrier Biedt een Hedendaagse Interpretatie van de Meest Kostbare Ingrediënten uit de Traditionele Haute Parfumerie, Geïnspireerd Door Haar Liefde Voor Edelstenen en Juwelen. De KristAllen Flacon, die Glanst Door de Subtiele Helder Blauwe Tint van het Parfum, Doet Denken aan de Iconische Tiffany & Co. Lucida®- en Tiffany & Co. Yellow Diamond-Slijpvormen. Zoals Alle Creaties van de Juwelier Wordt Tiffany & Co. Eau de Parfum Aangeboden in de Wereldberoemdetiffany Blue Box®.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop