Welkome in de PartnerShop!

BAIJA FESTIN ROYAL FRAGRANCE STICKS

Deze decoratieve ruiker zal, afhankelijk van de gekozen geur, een zacht, fris of subtiel parfum in uw interieur verspreiden. Al onze parfums zijn uiterst nauwkeurig geselecteerd bij de beste parfumeurs in Grasse. Dit koffertje bevat een flesje parfum van 100 ml en 8 rotanstokjes. Gebruikstip:, Verwijder de dop en steek de rotanstokjes in het flesje. Het parfum wordt ongeveer twee maand lang via de stokjes verspreid. U kunt de intensiteit van de geur regelen door minder of meer stokjes in de vloeistof te steken. Wilt u een nog sterkere geur verspreiden, zet dan 8 stokjes in de vloeistof of draai de stokjes af en toe ondersteboven. In dat geval zal de totale duur van de geurverspreiding korter zijn.

€17.05
 

Gerelateerde producten

VIKTOR & ROLF SPICEBOMB SPICEBOMB EXTREME

VIKTOR & ROLF SPICEBOMB SPICEBOMB EXTREME
€87.80

Een directe olfactieve ontploffing. Viktor&Rolf doorbreekt opnieuw gewoontes en onthult een geur die geen concessies doet. Een explosief concentraat van mannelijke sensualiteit. Verrassend bij de eerste adem, verslavend vanaf de volgende seconde... Spicebomb vindt de perfecte balans tussen kracht en elegantie, intensiteit en verfijning. Gedreven door een karakteristiek enkelvoudig olfactief signatuur, laat het een nieuw spoor van energie en stijl achter. Een cocktail van mannelijkheid, van de hand Viktor&Rolf. Krachtig, gedurfd, sensueel... Spicebomb onthult mannelijkheid vanuit elke invalshoek. (Ook verkrijgbaar in 50ml)

SÌ INTENSE EAU DE PARFUM

SÌ INTENSE EAU DE PARFUM
€104.11

Sì Intense Eau de Parfum is een herinterpretatie van de ode aan de moderne vrouw gebracht door Meneer Giorgio Armani. Een Armani vrouw, mysterieuzer en sensueler. Een nog intensere geur verrijkt met de essentie van vanille, het nectar van cassis met nog meer diepgang en zachtere toetsen van Osmonthus abrikoos. Een grotere hoeveelheid van roos van mei geeft een rijker bloemig akkoord terwijl de patchoeli nog intenser is. Het blonde muskhout wordt donkerder met een nieuw harsachtig gekarameliseerd facet. De belofte van een parfum dat tijdloos zal worden, een echt icoon.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop