Welkome in de PartnerShop!

MISSONI MISSONI MISSONI EAU DE PARFUM

Missoni lanceert het nieuwe Missoni Eau de Parfum. In deze geur worden delicate sambac jasmijn en sensuele mahonie omarmd door de betoverende basis bestaande uit sandelhout en tonkabonen. Het resultaat; een uniek en verfijnd parfum. De subtiliteit en joie de vivre van het Italiaanse citrustrio maken de harmonieuze balans van dit parfum compleet en weerspiegelen de verschillende kanten van de ziel van een vrouw. Op maat gemaakt, als een moderne geurkalligrafie die zeer vrouwelijk en sierlijk is.

€75.90
 

Gerelateerde producten

LA PETITE ROBE NOIRE EAU DE TOILETTE

LA PETITE ROBE NOIRE EAU DE TOILETTE
€57.79

Een nieuw zwart kleedje in mijn dressing. .. Een nieuwe geparfumeerde creatie, absoluut onmisbaar en totaal onweerstaanbaar! Ik ben La Petite Robe Noire Eau de Toilette, bloemig, fris en bruisend. Ik vind mezelf opnieuw uit, gekend en toch apart. Ik blijf u verrassen. Het is zelfs een van mijn geheimen om u voor altijd te charmeren ... Een jaar na onze ontmoeting, nodigt Thierry Wasser, exclusief parfumeur bij Guerlain, me uit om te dansen. In deze nieuwe versie, tooit hij me met een fris bloemige en romantische kant, geborduurd met bruisende en fruitige noten.

VAN CLEEF & ARPELS REVE EAU DE PARFUM

VAN CLEEF & ARPELS REVE EAU DE PARFUM
€65.02

Dankzij het nieuwe parfum van Van Cleef & Arpels gaan de deuren van dit universum van Schoonheid, Droom en Perfectie voor alle vrouwen open. Een uitnodiging om de poëtische en betoverende wereld van de beroemde juwelier te komen ontdekken.Dromen ... van het Paradijs.Dromen ... van een Perfecte wereld.Welzijn en gelukzaligheid in het hart van de poëtische en betoverende Natuur.Een belofte van geluk.Een schitterend boeket witte bloemen, omgeven met helder groen en een sensueel aura

TOM FORD GREY VETIVER GREY VETIVER EAU DE PARFUM

TOM FORD GREY VETIVER GREY VETIVER EAU DE PARFUM
€84.00

Met zijn elegante en verfijnde hart van pure vetiver, op sublieme wijze gecombineerd met zongedroogde citrus, rijke kruiden en kostbare houtnoten, straalt Tom Ford Grey Vetiver de essentie uit van joviale, charismatische en provocerende mannelijkheid.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop