Welkome in de PartnerShop!

MISSONI MISSONI MISSONI EAU DE PARFUM

Missoni lanceert het nieuwe Missoni Eau de Parfum. In deze geur worden delicate sambac jasmijn en sensuele mahonie omarmd door de betoverende basis bestaande uit sandelhout en tonkabonen. Het resultaat; een uniek en verfijnd parfum. De subtiliteit en joie de vivre van het Italiaanse citrustrio maken de harmonieuze balans van dit parfum compleet en weerspiegelen de verschillende kanten van de ziel van een vrouw. Op maat gemaakt, als een moderne geurkalligrafie die zeer vrouwelijk en sierlijk is.

€75.90
 

Gerelateerde producten

Lancome Lancome Poeme EAU DE Parfum

Lancome Lancome Poeme EAU DE Parfum
€60.03

Parfum Verstuiver-Een Geur van Liefde en Verleiding... Woorden Schieten Tekort! Het Contrast Mondt uit in de uitSchietende Noot van Blauwe Papaver uit de Himalaya die de Betoverende Geur van de DaturaBloem Omhelst. Een Combinatie van Witte en Gele Bloemen... in Poême is elk Woord een Bloem en Elke Bloem een Gedicht, dat Uitdrukt wat Woorden Niet Kunnen Zeggen.

Couvent DES Minimes Couvent DES Minimes EAU Aimabl EAU AimablE - Moisturizing Hand Cream

Couvent DES Minimes Couvent DES Minimes EAU Aimabl EAU AimablE - Moisturizing Hand Cream
€5.00

Deze Handcrème Voedt de Handen en Laat een Lichte Zijdeachtige Geur van Oranjebloesem Achter. Eau Aimable Bewijst eer aan de Liefdevolle Zusters Franciscanessen Missionarissen van Maria met een Origineel Recept. Een Lichte Zijdeachtige Formule van Oranjebloesem, het Symbool van Liefde en Toewijding, en 5 Planten die om hun Weldadige Eigenschappen Geselecteerd Zijn.

Bust / Boezem Booster 100ml.

Bust / Boezem Booster 100ml.
€49.95

U kunt nu zelf heel eenvoudig en zonder gevaarlijke operaties snel uw borsten vergroten. Breng een vingertop gel aan op de borst en masseer dit met circelvormige beweging vanaf de onderkant van de borst naar boven toe. Masseer de gel in tot dat de gel volledig is geabsorbeerd. De unieke combinatie van active ingredienten in Bust / Boezem Booster stimuleren uw borsten om te zwellen door een klinisch aangetoond proces (vasodilatatie) dat de borsten vergroot. De borstvergroting is al binnen enkele seconden na aanbreng zichtbaar en het maximale effect wordt binnen een paar minuten bereikt. Het effect is gedurende 6 uur zichtbaar. Gebruik Bust / boezem Booster maximaal 3 keer per dag.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop