Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

BOTTEGA VENETA ESS.AROM.P.HOM. BOTTEGA VENETA POUR HOMME ESSENCE AROMATIQUE AFTER SHAVE BALM

Fris en casual. De nieuwe Pour Homme Essence Aromatique cologne volgt de voetsporen van Bottega Veneta Pour Homme en is als haar mannelijke equivalent een afspiegeling van de vrouwelijke Essence Aromatique geur. Zijn onverwachte en fascinerende aroma, gecreëerd met de beste extracten, ontvouwt zich tot een verassend en dynamisch effect en ademt een ontspannen, mannelijke elegantie uit. Pour Homme Essence Aromatique is innovatief en anders, een verfijnde, plezierige compositie die tegelijk luchtig is en langdurig houdt, koel en toch luxueus is.

€38.81
 

Gerelateerde producten

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum
€55.31

Denk aan een Parfum dat Vrouwelijkheid, Luxe en Elegantie Uitademt: Jimmy Choo. Jimmy Choo is Synoniem met Stijl, Stras en de Rode Loper, en is een Tikje Provocerend. Het Eerste Parfum dat de Vrouw die het Draagt Omhult met Sensualiteit en Verleidelijkheid, Dankzij een Heerlijke Fruitige Chyprecombinatie met Warme, Rijke en Houtige Schakeringen. Het is Geïnspireerd op Moderne Vrouwen: Sterk, Invloedrijk, op en top Verleidelijk, met een mix van Mysterie en Sensualiteit.

Lanvin Rumeur2Rose 30 ml Eau de Parfum

Lanvin Rumeur2Rose 30 ml Eau de Parfum
normaal: €42.99 Nu: €22.95

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray
€82.16

Yves Saint Laurent Cinéma Laat Elke Vrouw Stralen als een Ster. Een Geur Voor Vrouwen die hun Leven Leiden als of ze in de Spotlight Staan, vol Zelfvertrouwen en Stijl. De Topnoot is Zacht en Bloemig Fris met Mandarijn, Amandelbloesem en Cyclamen. Een Vrouwelijk Bloemig Hart Onthult Jasmijn, Pioen en Amaryllis. De Basisnoten Zijn Warm en Sprankelend van Amber, Muskus en Poederig Vanille.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop