Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

JUICY SHAKER LIPGLOSS

"Juicy Shaker is de nieuwe innovatie van Lancôme die het universum van de make-up zal doen opschrikken. Juicy shaker biedt uw lippen de kleur die u graag hebt; met een glossy effect door de olie die het bevat, zonder plakkerig te zijn. Door een ""shake-it"" gebaar kunt u de bi-phase formule shaken waardoor de pigmenten en de olie samen doordringen in het unieke kussentje om aan te brengen. Juicy shaker komt in 13 kleuren met een lekkere geur. Juicy shaker is een mijlpaal in de geschiedenis van Lancôme gezien het ontstaan is uit twee Lancôme best-sellers, de Shaker, een lippenstift gecreerd in 1946 en de Juicy Tubes, die de regels van de make-up voor goed veranderd heeft in 2001 door zijn grappige en makkelijke manier van aanbrengen en zijn lekkere geuren."

€19.56
 

Gerelateerde producten

JIL Sander JIL Sander Pure EAU DE Toilette Natural Spray

JIL Sander JIL Sander Pure EAU DE Toilette Natural Spray
€32.28

Stel Jezelf de Geur van Puurheid Voor. Een Geur die Gereduceerd is tot de Puurste Essentie. Een Subtiel Evenwicht Tussen Kracht en Zachtheid, Waarbij Geen Enkele Geurnoot de Andere Overheerst. Fris en Vitaal. Zinnelijk Door een Vleugje Jasmijn, Door Weelderige, Dauwfrisse Cyclamen en Groen, Vochtig Plantensap. Sensueel en Sereen. Lang Geurend Door Witte Muskus, Zacht Sandelhout en Verfijnd Romig Ambrettezaad.

Jil Sander Jil Douchegel 150 ml

Jil Sander Jil Douchegel 150 ml
normaal: €15.20 Nu: €9.95

Purr by Katy Perry EDP 30 ml

Purr by Katy Perry EDP 30 ml
€29.99

Purr by Katy Perry eau de parfum 30 ml voor dames. Het eerste geurtje van Katy Perry staat voor vrouwelijkheid, individualiteit en zelfbewustzijn. De mooie luxe flacon is een liefdesverklaring aan haar drie katten. De ogen van deze kat weerspiegelen haar hartstocht voor alles wat kostbaar is en glinstert. Geur van citroen, perzik, jasmijn, groene bamboe, roze fresia, rozen, vanille orchidee, amber en sandelhout.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop