Welkome in de PartnerShop!

COLLISTAR PURE ACTIVES VISAGE OMEGA 3 + OMEGA 6 OIL CREAM - VOEDT & HERSTELT

Pure Actives omega 3 + 6 in crèmevorm. De bijzondere formule bevat een buitengewoon geconcentreerd, puur en doeltreffend actief ingredient. De bijzondere olie-crème structuur is specifiek ontwikkeld voor een optimale transmissie van de omega oliën aan het huidweefsel sterkere hydrolipide balans van de huid extra voeding, elasticiteit en comfort voor de huid. Omega 3 en Omega 6 vormen de belangrijkste componenten van celmembranen in de huid. Omega 3 + Omega 6 zijn essentieel voor de gezondheid en schoonheid van de huid. Bij een tekort aan deze vetzuren verzwakt de hydrolipide beschermlaag van de huid, waardoor de huid uitdroogt en kwetsbaarder wordt. Dit product beschikt over een bijzonder rijke textuur die zeer snel door de huid wordt opgenomen. Omega 3 + Omega 6 Oil-Cream voedt de huid intens, waardoor de hydrolipide balans herstelt, zelfs voor de droogste en meest vochtarme huid versterkt de huidcel membranen en helpt het huidverouderingsproces voorkomen maakt het huidweefsel weer compact, voor een gladdere en soepelere huid herstelt en beschermt tegen schade door externe invloeden, vrije radicalen en UV straling. Zonder parfum, alcohol of kleurstoffen.

€38.43
 

Gerelateerde producten

Armani Emporio Lui EDT 100 ml online bestellen

Armani Emporio Lui EDT 100 ml online bestellen
€93.95

Armani Emporio Lui EDT 100 ml. Lui eau de toilette van Giorgio Armani met een inhoud van 100 ml. Deze herengeur heeft heerlijke aromas van citroen, mandarijn, appel, cyclaam, roos, jasmijn, cederhout, musk, tonkaboon en sandelhout.

Dames cadeau Chloe by Chloe

Dames cadeau Chloe by Chloe
€53.95

Chloe by Chloe EDP 30 ml. Chloe by Chloe parfum spray met een inhoud van 30 ml. Het parfum is brutaal, vrouwelijk en verleidelijk en kan elk dagdeel gedragen worden.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop