Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

24 FAUBOURG EAU DE TOILETTE VAPORISATEUR

« Het absolute parfum. Een explosie van witte bloemen, een omwikkelende warmte, een overwinnende sensualiteit. » Jean-Claude Ellena, 24 Faubourg, een Roman die samengesteld is door Maurice Roucel in 1995, is een uitnodiging voor een reis waarvan de zon de bestemming vormt. De schittering van witte bloemen als hoofdnoot, straling van het bloemachtige hart omwikkeld door de iris, hout en mysterie, vanille en grijze amber geven de toon aan van zijn spoor. De eau de toilette, het einde van een zonnige ochtend.

€87.70
 

Gerelateerde producten

ELIXIR DES MERVEILLES EAU DE PARFUM VAPORISATEUR

ELIXIR DES MERVEILLES EAU DE PARFUM VAPORISATEUR
€97.84

« Het parfum van de betovering. Een amberachtige en vrouwelijke houtgeur, verrassend en magisch.» Jean-Claude Ellena, Van de surprise tot aan de magie en van de magie tot de betovering, het Eau des Merveilles doet met ons wat het wil, op een wolk van fantasie. Roman met talrijke facetten opgebouwd rond een amberachtig, bosachtig akkoord die tot in de hoofdnoten doorklinkt. Deze geur, die in 2004 door Ralph Schwieger en Nathalie Feisthauer is gecreëerd, is het gelukt een spetterende vrouwelijkheid zonder zichtbare bloemen te creëren. Het eau de parfum (Elixir des Merveilles), smakelijk en zinnelijk.

Janzen Parfumkaars Grey 04

Janzen Parfumkaars Grey 04
€10.15

Parfums in Sfeervol Licht, Gemoedsrust en een Extra Dimensie Voor Ieder Interieur . Deze Kaarsen Kunnen Ongeveer 50 uur Branden en Daarmee Ieders Mind Opladen. Met een Fijne Geur, Ideaal Voor Meditatie. Cedar & Sandelwood, Een Ongerept bos - Zuiver en met Zeldzame Nuances. Aards, Hars en Houtsnipper, Atlasceder en Balsamico's van Australisch Sandelhout in Combinatie met Guayacan en Teakhout.

Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel Kruidnagel 500ml

Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel Kruidnagel 500ml
€3.49

AFWASMIDDEL Lavendel & KruidnagelGeconcentreerd afwasmiddel gemaakt van plantaardige zepen en vriendelijk voor je handen en het milieu. Maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische oliën en parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte 'geurbeleving' wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat. ? geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. ? 100% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar.Een spannende en onverwachte combinatie van Oma's linnenkast (lavendel; rustgevend stress-verminderend) en de pittige oriëntaalse kruidnagel. Als de Indonesiërs het in hun rookwaar (kretek) stoppen, dan kan het bij ons ook prima in de schoonmaak

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop