Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

24 FAUBOURG EAU DE TOILETTE VAPORISATEUR

« Het absolute parfum. Een explosie van witte bloemen, een omwikkelende warmte, een overwinnende sensualiteit. » Jean-Claude Ellena, 24 Faubourg, een Roman die samengesteld is door Maurice Roucel in 1995, is een uitnodiging voor een reis waarvan de zon de bestemming vormt. De schittering van witte bloemen als hoofdnoot, straling van het bloemachtige hart omwikkeld door de iris, hout en mysterie, vanille en grijze amber geven de toon aan van zijn spoor. De eau de toilette, het einde van een zonnige ochtend.

€87.70
 

Gerelateerde producten

Prada Luna Rossa Carbon EAU DE Toilette

Prada Luna Rossa Carbon EAU DE Toilette
€69.11

Prada Luna Rossa Carbon, de Nieuwe Geur Voor Heren van Prada. De Kracht van de Donkerste Steen met de Frisheid van de Lucht. Een Minerale Essence Brengt Plantaardige Dampen en Synthetische Elementen Samen in een Minerale mix: Lavendel met Accenten van Metaal, Vert van Bergamot uit Italië, Bruisend Patchouli Hout en Tonen van Droge Amber.

BAIJA MOANA LICHAAMSOLIE

BAIJA MOANA LICHAAMSOLIE
€14.35

Gebruik deze voedende verzorgingsolie om uw huid weer een stralend en zacht aspect te bezorgen. Ze bestaat uit een complex op basis van oxidatiewerende jojobaolie , voedende kokosolie en beschermende buriti-olie en kalmeert en voedt de huid onmiddellijk. De verfijnde geur van de tiarebloem zorgt meteen voor een gevoel van welzijn.

Clinique Clinique Aromatics Elixir Body Cream

Clinique Clinique Aromatics Elixir Body Cream
€33.19

Aromatics Elixir. Een Streling Voor de Zintuigen en de Geest op een Heerlijk Subtiele Wijze.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop