Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

212 VIP ROSE EAU DE PARFUM

In 2014 lanceert Carolina Herrera de nieuwe geur 212 VIP ROSÉ die voorbestemd is om het hart en de ziel van elke superparty in NYC te worden. Om te schitteren op alle feestjes waar al de glamour, elegantie en fun van de stad van de wolkenkrabbers aanwezig zijn. En waar mensen onmisbaar zijn. Met zijn frisse en zorgeloze stijl brengt 212 VIP ROSÉ nog meer verleidelijkheid, glamour, emotie en fun in de 212 VIP-wereld. De nieuwe geur is fris, vrouwelijk en sensueel.

€65.88
 

Gerelateerde producten

Prada Luna Rossa Carbon EAU DE Toilette

Prada Luna Rossa Carbon EAU DE Toilette
€69.11

Prada Luna Rossa Carbon, de Nieuwe Geur Voor Heren van Prada. De Kracht van de Donkerste Steen met de Frisheid van de Lucht. Een Minerale Essence Brengt Plantaardige Dampen en Synthetische Elementen Samen in een Minerale mix: Lavendel met Accenten van Metaal, Vert van Bergamot uit Italië, Bruisend Patchouli Hout en Tonen van Droge Amber.

BAIJA MOANA LICHAAMSOLIE

BAIJA MOANA LICHAAMSOLIE
€14.35

Gebruik deze voedende verzorgingsolie om uw huid weer een stralend en zacht aspect te bezorgen. Ze bestaat uit een complex op basis van oxidatiewerende jojobaolie , voedende kokosolie en beschermende buriti-olie en kalmeert en voedt de huid onmiddellijk. De verfijnde geur van de tiarebloem zorgt meteen voor een gevoel van welzijn.

Clinique Clinique Aromatics Elixir Body Cream

Clinique Clinique Aromatics Elixir Body Cream
€33.19

Aromatics Elixir. Een Streling Voor de Zintuigen en de Geest op een Heerlijk Subtiele Wijze.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop