Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

212 VIP ROSE EAU DE PARFUM

In 2014 lanceert Carolina Herrera de nieuwe geur 212 VIP ROSÉ die voorbestemd is om het hart en de ziel van elke superparty in NYC te worden. Om te schitteren op alle feestjes waar al de glamour, elegantie en fun van de stad van de wolkenkrabbers aanwezig zijn. En waar mensen onmisbaar zijn. Met zijn frisse en zorgeloze stijl brengt 212 VIP ROSÉ nog meer verleidelijkheid, glamour, emotie en fun in de 212 VIP-wereld. De nieuwe geur is fris, vrouwelijk en sensueel.

€65.88
 

Gerelateerde producten

Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel Kruidnagel 500ml

Marcel's Green Soap Afwasmiddel Lavendel Kruidnagel 500ml
€3.49

AFWASMIDDEL Lavendel & KruidnagelGeconcentreerd afwasmiddel gemaakt van plantaardige zepen en vriendelijk voor je handen en het milieu. Maar streng en meedogenloos voor dat vette glas of die aangekoekte pan. Verrijkt met biologische oliën en parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte 'geurbeleving' wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediënten. Weet je wat? Ik kan niet wachten tot vanavond de vaat weer klaar staat. ? geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. ? 100% natuurlijk, 99% biologisch afbreekbaar.Een spannende en onverwachte combinatie van Oma's linnenkast (lavendel; rustgevend stress-verminderend) en de pittige oriëntaalse kruidnagel. Als de Indonesiërs het in hun rookwaar (kretek) stoppen, dan kan het bij ons ook prima in de schoonmaak

Janzen Parfumkaars Grey 04

Janzen Parfumkaars Grey 04
€10.15

Parfums in Sfeervol Licht, Gemoedsrust en een Extra Dimensie Voor Ieder Interieur . Deze Kaarsen Kunnen Ongeveer 50 uur Branden en Daarmee Ieders Mind Opladen. Met een Fijne Geur, Ideaal Voor Meditatie. Cedar & Sandelwood, Een Ongerept bos - Zuiver en met Zeldzame Nuances. Aards, Hars en Houtsnipper, Atlasceder en Balsamico's van Australisch Sandelhout in Combinatie met Guayacan en Teakhout.

ELIXIR DES MERVEILLES EAU DE PARFUM VAPORISATEUR

ELIXIR DES MERVEILLES EAU DE PARFUM VAPORISATEUR
€97.84

« Het parfum van de betovering. Een amberachtige en vrouwelijke houtgeur, verrassend en magisch.» Jean-Claude Ellena, Van de surprise tot aan de magie en van de magie tot de betovering, het Eau des Merveilles doet met ons wat het wil, op een wolk van fantasie. Roman met talrijke facetten opgebouwd rond een amberachtig, bosachtig akkoord die tot in de hoofdnoten doorklinkt. Deze geur, die in 2004 door Ralph Schwieger en Nathalie Feisthauer is gecreëerd, is het gelukt een spetterende vrouwelijkheid zonder zichtbare bloemen te creëren. Het eau de parfum (Elixir des Merveilles), smakelijk en zinnelijk.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop