Welkome in de PartnerShop!

Hermes Hermes 24 Faubourg Shampoo Voor Lichaam EN Haar

« Het Absolute Parfum. Een Explosie van Witte Bloemen, een Omwikkelende Warmte, een Overwinnende Sensualiteit. » Jean-Claude Ellena, 24 Faubourg, een Roman die Samengesteld is Door Maurice Roucel in 1995, is een Uitnodiging Voor een Reis Waarvan de zon de Bestemming Vormt. De Schittering van Witte Bloemen als Hoofdnoot, Straling van het Bloemachtige Hart Omwikkeld Door de Iris, Hout en Mysterie, Vanille en Grijze Amber Geven de Toon aan van Zijn Spoor.

€44.62
 

Gerelateerde producten

Interieur parfum met geurolie met stokjes vanille 80 ml

Interieur parfum met geurolie met stokjes vanille 80 ml
€6.95

Deze heerlijke vanille geurolie met stokjes is perfect voor ieder plekje in huis u kunt hierbij denken aan de woonkamer, badkamer, slaapkamer e.d. Dit product geeft gemiddeld een aroma af gedurende 45 dagen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die u gebruikt. Inhoud: 80 ml incl. Stokjes. Geurperiode: Circa 45 dagen afhankelijk van de hoeveelheid stokjes die u gebruikt.

Bruno Banani Bruno Banani Woman Woman EDT Spray 60ML

Bruno Banani Bruno Banani Woman Woman EDT Spray 60ML
€28.35

Bruno Banani Woman Woman EDT Spray 60ML

Bvlgari Omnia Paraiba EAU DE Toilette Jewel Charm

Bvlgari Omnia Paraiba EAU DE Toilette Jewel Charm
€43.87

Omnia Paraíba is Geïnspireerd Door één van de Meest Bijzondere Stenen die er Bestaat op Aarde: de Paraíba Toermalijn uit Brazilië. Deze Sensuele Eau de Toilette Associeert de Frisheid van Bittere Sinaasappelen met Uitbundige Passiebloemen.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop