Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

TOM FORD NEROLI PORTOFINO NEROLI PORTOFINO ZEEP

Levendig. Sprankelend. Betoverend. Volgens Tom Ford vangt deze geur perfect de koele bries, sprankelend helder water en weelderig gebladerte van de Italiaanse rivieren. Zijn heruitvinding van een klassieke eau de cologne beschikt over scherpe citrusolie, verrassende bloemennoten en ondertonen van amber. Deze luxe zeep geeft de huid een zacht en glad gevoel. Laat de zeep goed schuimen op de handen of een washandje en zeep goed in. Grondig afspoelen.

€33.50
 

Gerelateerde producten

FLOWERBOMB EAU DE PARFUM SPRAY

FLOWERBOMB EAU DE PARFUM SPRAY
€93.45

Flowerbomb, een parfum dat als doel heeft de gevaren van de tijd uit te dagen. Een uitbarsting van sensaties, frisse golven met ontelbare lichtfacetten, om het leven te vieren als een utopie. De geur begint explosief en eindigt romantisch volgens Viktor & Rolf zelf. De geur bevat duizend bloemen, die overdadig uitbarsten in een meerstemmig gezang.

Gucci Premiere EAU DE Toilette Spray

Gucci Premiere EAU DE Toilette Spray
€74.66

EEN Subtiele en Vrouwelijke Geur die Succes Uitstraalt

Hermes Hermes Jardin SUR LE Toit EAU DE Toilette Vaporisateur

Hermes Hermes Jardin SUR LE Toit EAU DE Toilette Vaporisateur
€84.60

« Een FeestTuin, een Eigenzinnige Tuin, Besproeid met Licht. »Jean-Claude Ellena, Een Jardin sur le Toit is een Nieuwe Levendige en Pikante Novelle. Dit Parfum Vertelt van een Geheime Tuin, Genesteld in het Hart van de Stad, in Parijs. Een Hangende Tuin, Bovenop het dak van het Gebouw van het Huis Hermès, op 24 Faubourg Saint-Honoré. Een Appelboom, een Perenboom, een Magnolia Verspreiden hun Geur in Parijs, van Onkruid Creëren ze dit Parfum van Licht en Plezier, Krokant en Opgewekt.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop