Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

212 VIP EAU DE PARFUM SPRAY

212 VIP omvat de levensstijl van een moderne en elegante vrouw, steeds te vinden voor een VIP feestje in New York bijvoorbeeld. Deze partygeur bevat alle ingrediënten voor een geslaagd feestje. Are you on the list?

€45.22
 

Gerelateerde producten

Armani Code Homme Colonia EAU DE Toilette

Armani Code Homme Colonia EAU DE Toilette
€65.65

Alledaagse Elegantie. Moeiteloze Verleiding. De Nieuwe Frisheid van Armani Code. Langdurige EN Krachtige Frisheid. Colonia is een Nieuwe Aromatische Versie van Armani Code. De top Noten Zijn Versterkt Voor Meer Helderheid. Het Aromatisch Hart van de Geur is Sprankelend en Blijvend Door de Frisse Kruiden. Het Parfum Zelf is her Ontwikkelt met Moderne Noten van Amber. De Houtachtige Akkoorden van de Geur Zijn Frisser, Lichter, Sprankelender.

Chloe L'EAU DE Chloe EAU DE Toilette Spray

Chloe L'EAU DE Chloe EAU DE Toilette Spray
€68.06

L'eau de Chloé: Verandering in de Buitenlucht. Lagen van Chiffon in Helder ZonLicht. Blote Voeten Beroeren het Hoge Gras. de Gloed van de Zonsopgang Streelt de Huid. Chloés Signature Geur Opent een Nieuw Hoofdstuk in Haar Verhaal.Een Aura zo Verfijnd als een Licht Briesje. de Bijzondere Geur Roept, net als het Origineel, een Ongewone Elegantie, een Stralende Vrouwelijk-Heid op. Maak Kennis met Leau de Chloé!

MISS BEAT EAU DE PARFUM

MISS BEAT EAU DE PARFUM
€30.60

Police To Be Miss Beat is een trendy, jong, energiek en modern concept. Het is de ultieme combinatie van twee must-have accessoires; een koptelefoon en parfum. De skull-flacon is geinspireerd op de pop art beweging. Een parfum voor de ware millennial; modern, fris, muziekliefhebber met een oog voor detail.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop