Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

TOM FORD WHITE PATCHOULI WHITE PATCHOULI EAU DE PARFUM SPRAY

Het sensuele hart van patchouli in Tom Fords White Patchouli wordt omhuld door geraffineerde houtakkoorden en weelderige, witte bloemen. Deze hedendaagse geur met retro-klassieke invloeden is een gesofisticeerde interpretatie van onconventionele elegantie.

€143.00
 

Gerelateerde producten

HAPPY PERFECTLY HAPPY SET

HAPPY PERFECTLY HAPPY SET
€46.00

Happy Body Cream 75ml, Happy Purse Spray 10ml

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM INTENSE

LA VIE EST BELLE EAU DE PARFUM INTENSE
€93.64

Eau de Parfum Intense samengesteld uit een rijk en sensueel hart van de edelste natuurlijke ingrediënten [Absolu van Tuberoos, Concrète van Iris pallida, Essence van Ylang-Ylang] gesublimeerd door opgewekte, exquise en zalige toetsen. Eerste zalige geur met Tuberoos, exclusief gecreëerd voor Lancôme door twee van de grootste Franse parfumeurs. Opvallende ingrediënten: tuberoos, hazelnootakkoord.

GUERLAIN INSTANT HOMME L'INSTANT DE GUERLAIN POUR HOMME EAU DE PARFUM

GUERLAIN INSTANT HOMME L'INSTANT DE GUERLAIN POUR HOMME EAU DE PARFUM
€72.91

L'Instant de Guerlain pour Homme staat voor de viering van unieke en ontroerende emotionele momenten. De momenten zijn zowel kwetsbaar als prachtig op een moment dat alles kan veranderen. Deze geur is houtig, sprankelend en verleidelijk en bestaat uit contrasten. Het is niets minder dan verrassend. In deze eau extreme zijn frisse noten van steranijs en citrus verwerkt verfraaid door bloemige noten. Deze diepe en sensuele parfum is gourmand houtachtig door patchouli en cacao.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop