Welkome in de PartnerShop!

Kenzo Kenzo Homme Night EAU DE Toilette

Op het Gebied van Verleiding Bestaan er 2 Scholen. De Eerste is de Goed Geklede man, Zeer Zeker van Zichzelf, een Echte Lady Killer. En dan is er de Andere. De Spontane, Speelse man, een Beetje gek, Altijd in Voor een Beetje Roekeloosheid, Bereid om Zichzelf Bloot te Geven om te Verleiden. De man van Kenzo Homme Night Behoort Absoluut tot de Tweede Categorie. Een Magnetisch, Verkwikkend Parfum,een Beetje Intrigerend. De Eerste Benadering is Subtiel en Meeslepend: Kardemom,Pamplemoes en Koriander. Vervolgens Wordt Alles uit de Kast Gehaald: een Pakkend Hart van Geranium en Alsem Doet de Stoppen Doorslaan met Zijn Geheime Wapen: een Tikkeltje Mango. De Finale is Uitgesproken Sexy: Tonkaboon, Guajakhout en Vetiver Tekenen dit Sensuele Parfum met hun Spirituele Karacter. Een Gedurfde Creatie die Nieuwe Verleidingscodes Oplegt, Getekend Door Dominique Ropion. Verleid op een Andere Manier! , Het Nieuwe Parfum Voor Verleiders die Zichzelf Niet Serieus Nemen. Ideaal Voor de man die op Zoek is Naar: een Stimulerende Frisheid, een Mannelijke Geur, een Sensueel en Ontspannen Parfum. Sleutelwoorden om te Overtuigen: een Mannelijk Parfum, Sensueel,Energiek.

€64.42
 

Gerelateerde producten

FILTER BLUR

FILTER BLUR
€70.00

"Maison Margiela introduceert het nieuwe parfum layering ritueel met de geparfumeerde olien ""Glow"" en ""Blur"". Op model van Instagram bieden deze twee geparfumeerde filters de mogelijkheid om persoonlijke creativiteit en sensualiteit uit te drukken. Deze filters zijn combineerbaar met de 10 Eau de Toilette's van de REPLICA collectie om aan jou parfum een nog meer persoonlijke draai te geven. Meer nostalgisch, Blur kleedt uw herinnering met een zachte en delicate zweem. Op de huid vervaagt dit omhullende mengsel van schone Aldehyde, Jasmijn en Muskus de blijvende noten van uw parfum. Het wordt intiemer, meer gesofisticeerd, rond, elegant. Minimum contrast, geen verzadiging. Blur verzacht. De indringende noten veranderen in een streling. Een katoenachtige, wazige, bijna dromerige herinnering. Een zachte nasleep voor nog meer mysterie. 1- Spray de filter op uw huid, 2- Spray uw favoriet replica parfum eroverheen voor een persoonlijke geurcreatie."

ZILVER COMPACTE TASVERSTUIVER

ZILVER COMPACTE TASVERSTUIVER
€4.99

Deze hervulbare tasverstuiver is onmisbaar op al uw tripjes. Vul hem heel eenvoudig op met uw eigen eau de toilette, eau de parfum etc... De veiligheidssluiting voorkomt verspilling of lekken. Verkrijgbaar in stijlvol zwart en in trendy zilver.

Wc Eend Fresh Disc Limoenfris Navulling 12Stuks

Wc Eend Fresh Disc Limoenfris Navulling 12Stuks
€6.64

Wc Eend Fresh Disc Citrus - Voorkomt kalkaanslag die bacteriën vasthoudt- Een contant parfum- Reinigt met iedere spoelbeurt- werkt tot 720 spoelbeurtenBij iedere spoelbeurt, laat de formule Fresh Disc een beschermende laag na in de wc-pot, die kalkaanslag voorkomt.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop