Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

ELIXIR DES MERVEILLES EAU DE PARFUM VAPORISATEUR

« Het parfum van de betovering. Een amberachtige en vrouwelijke houtgeur, verrassend en magisch.» Jean-Claude Ellena, Van de surprise tot aan de magie en van de magie tot de betovering, het Eau des Merveilles doet met ons wat het wil, op een wolk van fantasie. Roman met talrijke facetten opgebouwd rond een amberachtig, bosachtig akkoord die tot in de hoofdnoten doorklinkt. Deze geur, die in 2004 door Ralph Schwieger en Nathalie Feisthauer is gecreëerd, is het gelukt een spetterende vrouwelijkheid zonder zichtbare bloemen te creëren. Het eau de parfum (Elixir des Merveilles), smakelijk en zinnelijk.

€97.84
 

Gerelateerde producten

JIL Sander JIL Sander Simply Simply Perfumed Shower GEL

JIL Sander JIL Sander Simply Simply Perfumed Shower GEL
€14.74

Simply Jil Sander, een Uiting van Pure Vrouwelijkheid, Keert Terug Naar en Verandert de Standaardcodes Voor DamesGeuren. De Perfect Samengestelde Rijkheid Respecteert de Waarden van de Jil Sander Mode: Verfijnde Materialen, Evenwichtige Proporties en Geraffineerde Sensualiteit. Een Bijzondere en Tijdloze Signatuur, die Verslaving Opwekkend Werkt, het Zeldzame Voorrecht van Grote, Klassieke Geuren.

BOTTEGA VENETA ESSENCE AROMA ESSENCE AROMATIQUE EAU DE COLOGNE

BOTTEGA VENETA ESSENCE AROMA ESSENCE AROMATIQUE EAU DE COLOGNE
€71.37

Bottega Veneta Essence Aromatique is een unieke, nieuwe geur geïnspireerd op de vrijgevigheid van Cologne en gevormd met de meest verfijnde essences. In eerste instantie fris, onthult deze verrassende, nieuwe interpretatie van een klassieke Eau de cologne, rijkere noten, die het vrouwelijker, meer gecentreerd maken. Een verfrissende maar ook warme en verfijnde, amberachtige geur spreekt de zintuigen aan en wikkelt u in comfort. Na de eerste indruk van een aromatische bries volgen verfijnde, ronde noten, die een onvergetelijk spoor van fris raffinement achterlaten, dat elegant is samengesteld voor een lang aanhoudend effect. Bottega Veneta Essence Aromatique, gecomponeerd door meester parfumeur Michel Almairac, is een rijke geur, een frisse bloemengeur met een aromatisch aspect die past bij een relaxte, maar ook mondaine levensstijl.

Boss Orange EDT 50 ml

Boss Orange EDT 50 ml
€62.99

Boss Orange Eau De Toilette vapo voor dames. Inhoud: 50 ml.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop