Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

DIOR Eau de parfum Addict

Mooi, ongedwongen, verleidelijk en heerlijk vrouwelijk: dat is het eau de parfum Addict van DIOR. De heerlijk intense damesgeur is het perfecte parfum voor de verleidelijke vrouw, vooral voor s

€98.00
 

Gerelateerde producten

LA FEMME INTENSE EAU DE PARFUM

LA FEMME INTENSE EAU DE PARFUM
€106.80

La Femme Prada Intense is een Eau de Parfum met een wellustig karakter, bijna oriëntaals, die een sensuele bedwelming uitademt. De intensiteit van de geur wordt verkregen door het versterken van de Tuberose, Ylang-Ylang en de Patchoeli in het hart van de compositie.

Calvin Klein Eternity Men EDT 100 ml

Calvin Klein Eternity Men EDT 100 ml
€71.95

Calvin Klein Eternity Men eau de toilette. Calvin Klein Eternity EDT flesje met 100 ml. Deze Eternity geur is voor mannen.

JIMMY CHOO BLOSSOM EAU DE TOILETTE

JIMMY CHOO BLOSSOM EAU DE TOILETTE
€40.41

Jimmy Choo Blossom, een parfum met een sensuele, plezierige en vrolijke essentie. De sprankelendheid en uitbundigheid van Jimmy Choo Blossom roepen de opwinding op van een avondje uit onder vriendinnen, de eerste nip aan een cocktail en een feest dat op losbarsten staat. Jimmy Choo Blossom is een bloemig-fruitig parfum dat verfrissend en tegelijk ook kleurrijk is. Het parfum opent met de delicate, fruitige en sprankelende hoofdtonen van rood fruit, die versterkt worden door de bloemige harttonen van pronkerwten. De grondtoon van witte muskus maakt dit parfum onweerstaanbaar.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop