Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Lolita Lempicka eau de parfum 50 ml

Lolita Lempicka eau de parfum van 50 ml. Verfrissend, orientaals en hout zijn kenmerkend voor deze parfum. Vrouwelijk en exotische dames parfum.

€44.95
 

Gerelateerde producten

Paco Rabanne Olympea Deo Spray 150 ml

Paco Rabanne Olympea Deo Spray 150 ml
normaal: €30.95 Nu: €25.95

De nieuwste geur van Paco Rabanne, Olympea: de vrouw van alle overwinningen. Een akkoord van zoete vanille en de frisheid van bloemige noten. Een frisse, oosterse geur, waarvan het evenwicht van de akkoorden kenmerkend is voor de unieke Paco Rabanne signatuur.

Benetton Dream BIG FOR Women EAU DE Toilette

Benetton Dream BIG FOR Women EAU DE Toilette
€15.03

Levendige en Lumineuze Noten van Frisse en Sprankelende Italiaanse Citrus Gecombineerd met een Sensuele en Verslavende Bloemen Boeket, dat Bestaat uit Vrouwelijke Jasmijn en Heldere Fresia Vermengd met de Intense Verleiding van Tuberoos. De Basis is een Comfortabel en Vloeiend Akkoord van Exotisch Hout, Versterkt met Oriëntaalse Noten en Musk, dat de Hypnotische Karakteristieken van de Geur Accentueert.

Sheer SET

Sheer SET
€44.40

Speciaal Voor de Feesten, Ontdek de Nieuwe Cadeauset van Intimacy Sheer. Intimacy Onthult de Sensuele Identiteit van Iedere Vrouw Dankzij een Unieke Geurhandtekening en is een Ware Streling Voor de Zintuigen. Voor dit Parfum Zijn Alleen de Allerbeste Ingrediënten van de luxeParfumerie Gebruikt, om zo Elegante en Tijdloze Akkoorden Samen te Stellen die Samensmelten op Elke Huid: er Ontstaat een geurIdentiteit, Onweerstaanbaar en Uniek. De Cadeauset Bestaat uit een Eau de Parfum 50ml, een geParfumeerde Bodylotion en een Handtasverstuiver.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop