Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Lolita Lempicka eau de parfum 50 ml

Lolita Lempicka eau de parfum van 50 ml. Verfrissend, orientaals en hout zijn kenmerkend voor deze parfum. Vrouwelijk en exotische dames parfum.

€44.95
 

Gerelateerde producten

Instinct van David Beckham 30 ml

Instinct van David Beckham 30 ml
€19.99

Heren geur Instinct van David Beckham met een inhoud van 30 ml. Dit is een mannelijke en sexy geur van David Backham. Het bevat een mix van sinaasappel, mandarijn en Italiaanse bergamot.

JIMMY CHOO BLOSSOM EAU DE TOILETTE

JIMMY CHOO BLOSSOM EAU DE TOILETTE
€70.42

Jimmy Choo Blossom, een parfum met een sensuele, plezierige en vrolijke essentie. De sprankelendheid en uitbundigheid van Jimmy Choo Blossom roepen de opwinding op van een avondje uit onder vriendinnen, de eerste nip aan een cocktail en een feest dat op losbarsten staat. Jimmy Choo Blossom is een bloemig-fruitig parfum dat verfrissend en tegelijk ook kleurrijk is. Het parfum opent met de delicate, fruitige en sprankelende hoofdtonen van rood fruit, die versterkt worden door de bloemige harttonen van pronkerwten. De grondtoon van witte muskus maakt dit parfum onweerstaanbaar.

Issey Miyake L'EAU D'Issey Pure EAU DE Parfum

Issey Miyake L'EAU D'Issey Pure EAU DE Parfum
€47.11

De Puurheid van een Druppel Water op de Huid van een Vrouw. Een Zuivere en Omhullende Eau de Parfum, Gemaakt van Maritima en Ambergris, Gecombineerd met een Stralend Boeket van Witte Vrouwelijke Bloemen en Gebaseerd op een Houten en Vibrerende Cashmeran.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop