Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Axe Dark Temptation Eau De Toilette Man

Met deze donkere verleider krijg je elke vrouw door de knieën. Beeld je in dat je

normaal: €9.99 Nu: €8.74
 

Gerelateerde producten

DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE LIGHT BLUE EAU DE TOILETTE

DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE LIGHT BLUE EAU DE TOILETTE
€77.11

Een fruitige bloemengeur die doet denken aan zonovergoten dagen en nachten die nog lang nazinderen in het geheugen. PERSOONLIJKHEID: DE HEDENDAAGSE SIRENE. De Light Blue vrouw is een fascinerende, eigentijdse sirene. Iedereen staart haar geboeid na. Er is geen man die haar kan weerstaan. Ze heeft dus ook niets te bewijzen. Topnoten: Siciliaanse Ceder, Appel, Boshyacint, Hartnoten: Bamboe, Jasmijn, Witte roos, Basisnoten: Citroenhout, Amber, Muskus

Viktor & Rolf Flowerbomb EAU DE Parfum Spray

Viktor & Rolf Flowerbomb EAU DE Parfum Spray
€70.90

Flowerbomb, een Parfum dat als Doel Heeft de Gevaren van de Tijd uit te Dagen. Een Uitbarsting van Sensaties, Frisse Golven met Ontelbare Lichtfacetten, om het Leven te Vieren als een Utopie. De Geur Begint Explosief en Eindigt Romantisch Volgens Viktor & Rolf Zelf. De Geur Bevat Duizend Bloemen, die Overdadig Uitbarsten in een Meerstemmig Gezang.

FEMME KOFFERTJE

FEMME KOFFERTJE
€53.59

Het eerste juweelparfum, klassiek en tijdloos.Boucheron Femme, een sensueel en helder bloemig oriëntaals parfum, is gecreëerd in 1988.De eerste indruk is sprankelend en fruitig, en dan volgt een zachte en omhullende signatuur van een voluptueus boeket witte bloemen. Net als een kostbaar juweel maakt het parfum van Boucheron de outfit van een uitzonderlijk mooie, stoutmoedige en onafhankelijke vrouw helemaal af. Deze set bevat: een eau de parfum (50ml) + body lotion (100 ml).

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop