Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Paco Rabanne Olympea Eau De Parfum 50 ml

De nieuwste geur van Paco Rabanne, Olympea: de vrouw van alle overwinningen. Een akkoord van zoete vanille en de frisheid van bloemige noten. Een frisse, oosterse geur, waarvan het evenwicht van de akkoorden kenmerkend is voor de unieke Paco Rabanne signatuur.

normaal: €77.95 Nu: €62.95
 

Gerelateerde producten

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray

YSL YSL Cinema Cinema EAU DE Parfum Spray
€82.16

Yves Saint Laurent Cinéma Laat Elke Vrouw Stralen als een Ster. Een Geur Voor Vrouwen die hun Leven Leiden als of ze in de Spotlight Staan, vol Zelfvertrouwen en Stijl. De Topnoot is Zacht en Bloemig Fris met Mandarijn, Amandelbloesem en Cyclamen. Een Vrouwelijk Bloemig Hart Onthult Jasmijn, Pioen en Amaryllis. De Basisnoten Zijn Warm en Sprankelend van Amber, Muskus en Poederig Vanille.

Lanvin Rumeur2Rose 30 ml Eau de Parfum

Lanvin Rumeur2Rose 30 ml Eau de Parfum
normaal: €42.99 Nu: €22.95

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum

Jimmy Choo Jimmy Choo EAU DE Parfum
€55.31

Denk aan een Parfum dat Vrouwelijkheid, Luxe en Elegantie Uitademt: Jimmy Choo. Jimmy Choo is Synoniem met Stijl, Stras en de Rode Loper, en is een Tikje Provocerend. Het Eerste Parfum dat de Vrouw die het Draagt Omhult met Sensualiteit en Verleidelijkheid, Dankzij een Heerlijke Fruitige Chyprecombinatie met Warme, Rijke en Houtige Schakeringen. Het is Geïnspireerd op Moderne Vrouwen: Sterk, Invloedrijk, op en top Verleidelijk, met een mix van Mysterie en Sensualiteit.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop