Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Calvin Klein CK Free Men 50 ml Eau de Toilette

Calvin Klein CK Free Men 50 ml EDT Ck Free is geïnspireerd op de moderne, onafhankelijke man. Hij hoeft niets te bewijzen. Hij is cool, relaxed en voelt zich vrij. Hij doet wat hij wil. Hij heeft zijn toekomst in eigen hand. CKfree is een aromatische, houtachtige geur. Fris maar ook casual en duidelijk mannelijk. De opening nodigt uit tot een vrij gevoel met absint als belangrijkste noot en daarnaast steranijs. De geur wordt voorgezet met een ongebruikelijke kruidigheid in het hart en kronkelt zich door de sensuele houtnoten die samen met koffie en suède zorgen voor een ultiem gevoel van vrijheid zorgen. De flacon onderstreept de vrije spirit van het merk en de eenvoud van het iconische CK logo.

normaal: €49.00 Nu: €42.95
 

Gerelateerde producten

Cacharel Anais Anais EDT 50 ml

Cacharel Anais Anais EDT 50 ml
€59.99

Cacharel Anais Anais eau de toilette, vapo. Inhoud: 50 ml. Damesgeur.

BURBERRY Eau de parfum London

BURBERRY Eau de parfum London
€49.99

Eau de parfum London van BURBERRY Details van het parfum: * Damesgeur * Geurnoot: bloemig * Geurrichting: fris & intens * Hoofdaccent: Engelse tuinroos, kamperfoelie * Draagaccent: jasmijn,

TH. MUGLER ALIEN ALIEN EAU DE PARFUM

TH. MUGLER ALIEN ALIEN EAU DE PARFUM
€76.54

Beleef kortstondig plezier met een flacon als een edelsteen, die slechts één keer leeft. U kunt ook kiezen voor de eeuwig levende edelsteen door de refillable flacon te kiezen.De geur is zacht en krachtig tegelijk, als een bloem die symbool staat voor volledige vrouwelijkheid. Een stralend, vibrerend en mysterieus parfum - als een impuls - die onze verlangens, vreugde en hoop opwekt. Alien - de naam voor een vreemd wezen. De uitnodiging voor het ontdekken van nieuwe ervaringen en gevoelens. Niet navulbaar.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop