Pagina afdrukken

Welkome in de PartnerShop!

Gerelateerde producten

Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Aftershave Lotion

Dolce & Gabbana Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Aftershave Lotion
€56.47

Intenso is Elegant en Puur, de Iconische Handtekening van de Moderne man. Het is een Houtig Aromatische Geur die Opent met Groene Accenten van Basilicum en Lavendel. Zijn Diepzinnige Aantrekkingskracht is Gedefinieerd Door de Nieuwste Ontdekking Binnen de Geurenwereld: het Moepelakkoord, een Inheemse Zuid-Afrikaanse Melkhoutbloem , die de Geur Zijn Eigenschap en Karakter Geeft Ingepakt met Luxe Bloemen, Balsamico en Honing Accenten. Mannelijke Tabacnoten Zijn Verder Gedefinieerd met Zachte Geurnoten van Hooi en Zemel. De Intensiteit en Sterkte Komt Voort uit de Combinatie van Sandelhout en Cipres. Een Contrast van Fris, Warm en Rijk die de Compositie van de Geur Afmaakt en Zijn Houtige Charme Benadrukt.

JUST CAVALLI FOR HIM EAU DE TOILETTE

JUST CAVALLI FOR HIM EAU DE TOILETTE
€55.03

Just Cavalli is meer dan een parfum. Het is een bepaalde houding, een manier van zijn. Zijn merkteken is de Just Cavalli slangenbeet, een krachtig symbool dat staat voor toebehoren aan. Het dragen van Just Cavalli is een overgangsrite, de inwijding bij een nieuwe urbane stam. Het is een teken van het lot. Het herenigt mensen die voorbestemd waren voor eeuwig met elkaar verbonden te zijn. Om one of a kind' te zijn.

BOTTEGA VENETA KNOT KNOT EAU DE PARFUM

BOTTEGA VENETA KNOT KNOT EAU DE PARFUM
€62.05

Het bijeenbrengen van de meest bijzondere grondstoffen alleen, vormde het essentiële uitgangspunt voor Knot, conform Bottega Veneta's blijvende toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. De eerste indrukken worden gevormd door een exotisch en helder Clementineboom akkoord, gebaseerd op mandarijn, limette, neroli en oranjebloesem. In het hart van de geur verwijzen de intense noten van lavendel, een belangrijk aspect en ongewone toevoeging die de geur haar unieke karakter verleent, naar de groene heuvels en de frisse sensatie die doet denken aan pas gewassen linnen in een Italiaans huis aan zee. Rijke, bloemige noten van roos en pioen bieden een weelderige sensualiteit, terwijl muskus en tonkabonen als contrastelement dienen bij de fruitige noten en tegelijkertijd zorgen voor een lang aanhoudende geur en aardsheid. Alles bij elkaar is de heldere, bloemige geur minutieus gelaagd voor het bieden van een onverwachtse, verrukkelijke belevenis; een eigen identiteit, die bestemd is om een blijvende indruk achter te laten.

 
 
 
 

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/Webshop