februari 2015 archive

Zwitsal Eau De Zwitsal 95ml

Zwitsal Eau De Zwitsal 95ml De vertrouwde Zwitsalgeur als eau de toilette: geschikt voor jong én oud! Dat is Eau de Zwitsal. Eau de Zwitsal is geschikt voor ieder moment van de dag, en is hypoallergeen. Leuk om cadeau te geven én leuk om te krijgen! Ook verkrijgbaar in handig bewaarblik.- Het heerlijke Zwitsal geurtje in Eau de toilette- Hypoallergeen- Dermatologisch getest- - Nu ook verkrijgbaar in een handig bewaarblik!

€19.28 Nu: €14.46

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/zwitsal-eau-de-zwitsal-95ml/

Celine Dion Sensational Eau De Toilette Vrouw 50ml

Celine Dion Sensational Eau De Toilette Vrouw 50ml Sensational van CELINE DION PARFUMSCeline Dion Sensational... leef je leven als een ster'Sensational' is voor de vrouw die haar lot in eigen hand neemt. Ik wil vrouwen overal ter wereld inspireren om hun dromen waar te maken en het beste uit zichzelf te halen.'Celine Dion heeft als een van de eerste wereldsterren haar naam aan een geur verbonden. Daarme heeft Celine een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van de celebrity geuren in de parfumbranche.De lancering van Sensational valt samen met het begin van een nieuwe fase in de carrière van Celine. In februari 2008 start ze met een wereldtournee en doet ze met 160 optredens vijf werelddelen aan.

€35.99 Nu: €24.92

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/celine-dion-sensational-eau-de-toilette-vrouw-50ml/

Hugo Boss Jour Deodorant Spray 150ml

Hugo Boss Jour Deodorant Spray 150ml Boss Jour Pour Femme is geinspireerd op de eerste lichtstralen van de dag en gebruikt dat unieke moment om vrouwen te inspireren al hun kansen te pakken en hun eigen verhalen te creeren, elke dag opnieuw. Het parfum heeft een elegante samenstelling en is ontwikkeld ter weerspiegeling van drie belangrijke facetten van de vrouw: licht, inspiratie en elegante onverstoorbaarheid.

€30.99 Nu: €21.00

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/hugo-boss-jour-deodorant-spray-150ml/

Amando Mystery Aftershave Spray 50ml

Amando Mystery Aftershave Spray 50ml Amando Mystery is een frisse en bescheiden geur met de exotische accenten van amber, muskus en balsamische noten.

€3.99 Nu: €1.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/amando-mystery-aftershave-spray-50ml/

Amando Noir Aftershave Spray 100ml

Amando Noir Aftershave Spray 100ml Amando Noir is een mannelijke, sportieve geur waarin frisheid wordt gecombineerd met rijke kruiden en specerijen, samen met diepe hout- en mosgeuren

€10.99 Nu: €5.49

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/amando-noir-aftershave-spray-100ml/

Puma Jam Woman Edt 60ml 60ml

Puma Jam Woman Edt 60ml 60ml Jam Woman is geïnspireerd door zomervakantie, muziekfestivals en zandstranden met ontspannende reggae muziek op de achtergrond.De geur is een sprankelende cocktail van vruchten en kleurrijke bloemen. Ananas, limoem, bergamot en zwarte bessen vormen de opening. Het hart is vrouwelijk en verleidelijk met perzikbloesem, jasmijn, fresia en roos. Hout van de jeneverstruik vormt een warme basis.

€25.99 Nu: €16.66

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/puma-jam-woman-edt-60ml-60ml/

David Beckham Instinct Gold Edition Eau De Toilette 50ml

David Beckham Instinct Gold Edition Eau De Toilette 50ml Instinct Gold Edition van David & Victoria Beckham is een Houtachtig Kruidige geur voor heren. Dit is een nieuw parfum. Instinct Gold Edition werd uitgebracht in 2015. De Parfumeur achter dit parfum is Alienor Massenet. Topnoten:Citroen en Bergamot; hartnoten zijn Kardemom, Rozemarijn en JeneverbesBasisnoten:Patchouli, Vetiver en Ceder.

€24.99 Nu: €18.34

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/david-beckham-instinct-gold-edition-eau-de-toilette-50ml/

Guess Girl Eau De Toilette 30ml

Guess Girl Eau De Toilette 30ml Guess Girl is een frisse geur. Onweerstaanbare, sexy en speels. Daarbij is deze geur sensueel en mysterieus, klaar om de zintuigen te prikkelen ... Je zult nooit onopgemerkt - of ongewenst zijn.

€32.99 Nu: €23.11

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/guess-girl-eau-de-toilette-30ml/

Hugo Boss Red Eau De Toilette Man 150ml

Hugo Boss Red Eau De Toilette Man 150ml Hugo Red by Hugo Boss bestaat uit twee contrasterende akkoorden: het Solid Chill akkoord en het Liquid Heat akkoord, die de verschillende facetten van koud en warm metaal weerspiegelen. Solid Chill bevat grapefruit in de topnoot en rabarber in het hart voor een licht bitter, fris akkoord, gecombineerd met een metallic accent. Liquid Heat bestaat uit cederhout en pittige amber, die samenkomen in de dry down en de hitte en vloeibaarheid van vlammend metaal belichamen. Naast de Eau de Toilette zijn er ook verzorgingsproducten beschikbaar met de geur van Hugo Red by Hugo Boss.

€74.99 Nu: €48.10

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/hugo-boss-red-eau-de-toilette-man-150ml/

Amando Bravery Douche 200ml

Amando Bravery Douche 200ml Een kleine hoeveelheid Luxary Douche op een vochtige spons is voldoende voor een overvloed aan weelderig schuim. Kan ook in bad worden gebruikt.

€2.29 Nu: €1.14

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/amando-bravery-douche-200ml/

Load more