september 2014 archive

CHANEL Cristalle EDP

CHANEL Cristalle EDP Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de parfum. Inhoud: 50

€81.96 Nu: €75.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/chanel-cristalle-edp/

CHANEL Chance EDP

Chance eau de parfum van Chanel is een assemblage van verrassende combinaties en ontmoetingen: een golf van extreme frisheid ontmoet de florale hartnoten en gaat verder met een sensuele kruidige compositie.

CHANEL Chance EDP Soort: Dames. Type: Eau de parfum. Inhoud: 7,5

€115.00 Nu: €114.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/chanel-chance-edp/

CHOPARD Noble Vetiver EDT

Een heerlijke parfum met als topnoten elegante vetiver, begeleid door akkoorden van bergamot, kardemom en rode peper. Verder laat een spoor van Salie en mahonie een indruk van frisheid en verfijning achter, terwijl de basis is voorzien van een luxe spoor van Barenia leer en gouden tabak.

CHOPARD Noble Vetiver EDT Spray: Ja. Soort: Heren. Type: Eau de toilette. Inhoud: 50

€56.00 Nu: €19.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/chopard-noble-vetiver-edt/

NAOMI CAMPBELL Set EDT

NAOMI CAMPBELL Set EDT Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de toilette. Inhoud: 2x10

€17.50 Nu: €9.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/naomi-campbell-set-edt/

CACHAREL Eden EDP

Cacharel Eden combineert de aquatische geur van waterlelie en lotus met weelderige, frisse ananas-en meloensappen en de bedwelmende geur van mimosa en patchouli.

CACHAREL Eden EDP Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de parfum. Inhoud: 30

€37.00 Nu: €25.00

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/cacharel-eden-edp/

PINO SILVESTRE EDT

Pino Silvestre for Men door Pino Silvestre, gelanceerd door het ontwerp huis van Pino Sylvestre in 1955.Het is het resultaat van de volgende top parfum noten: bergamot, basilicum en citroen. De middelste noten zijn: jeneverbes, ceder en de boom mos en de basis van de geur is: grenen, muskus en amber

PINO SILVESTRE EDT Spray: Ja. Soort: Heren. Type: Eau de toilette. Inhoud: 125

€30.00 Nu: €17.50

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/aanbiedingen/pino-silvestre-edt/

GUCCI Guilty Intense

Terwijl het origineel een Eau de Toilette was, is Gucci Guilty Intense een Eau de Parfum: een uitdagend warme oriëntaals-bloemige geur met een gepassioneerd hart.

De Gucci Guilty vrouw is moedig, fris en mooi. De geur belichaamt het principe ‘wie niet waagt, wie niet wint’ en spoort de draagster aan tot uitdagend gedrag. Gucci Guilty is een warme, Oosterse en bloemige geur waarvan menig man de verleiding niet zal kunnen weerstaan.

De spectaculaire topnoten met geuren van mandarijn en een gedurfd shot van roze peper trekken direct de aandacht. Het hart van de geur bestaat uit weelderige geraniums. Patchouli, het handelsmerk van alle Gucci geuren geeft de geur haar krachtige, sensuele basis en samen met de geur van amber zorgt het voor een indrukwekkend slotakkoord.

De verpakking van Gucci Guilty met de kenmerkende verstrengelde G’s is een bewezen designklassieker die al vele malen is bekroond. Gucci Guilty Intense is een afspiegeling van de chique combinatie van metaal en glas. De bescheiden metalen behuizing van het origineel is echter getransformeerd in rijker, weelderiger goud en de amberkleurige inhoud is gewaagder en donkerder geworden.

GUCCI Guilty Intense Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de toilette. Inhoud: 75

€105.00 Nu: €98.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/parfums/gucci-guilty-intense/

Nederlandse Designer Addy van den Krommenacker lanceert parfum: Red Carpet

Parfum-redcarpet-addy-van-den-krommenackerOp 15 september jl heeft modeontwerper Addy van den Krommenacker zijn eerste parfum, genaamd RED CARPET, gelanceerd. Het parfum, dat synoniem staat voor glamour en sensuele, vrouwelijke allure: precies zoals een vrouw sprankelt op de rode loper, is onthuld tijdens een gelijknamige modeshow waarbij Addy zijn SS15-collectie heeft getoond.
Als kind droomde Addy van den Krommenacker van een wereld van schoonheid en glamour. Zijn droom is uitgekomen. Anno 2014 ontwerpt Addy voor menig prinses en vele sterren dragen zijn creaties op de red carpet. Wat nog ontbrak was een echte Addy-geur die zijn droom van een vrouw compleet maakt. Ruim drie jaar heeft Addy erover gedaan om de perfecte geur te creëren. Hij heeft een scala aan parfumhuizen in Europa bezocht en uiteindelijk de juiste neuzen bij elkaar gebracht. Deze meester parfumeurs hebben het gevoel van een celebrity die in een oogstrelende creatie over de ‘red carpet’ schrijdt weten te vangen in een geur. Continue reading

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/algemeen/nederlandse-designer-addy-van-den-krommenacker-lanceert-parfum-red-carpet/

Tijdelijk 59% Korting: Prada Infusion de fleur d’oranger EDP

Infusion De Fleur d`Oranger is het eerste parfum van de populaire collectie Infusion De Fleur, geïntroduceerd door Prada. De Infusion serie is al langere tijd een van de paradepaardjes uit de dames parfum collectie van dit Italiaanse modehuis.

Prada Infusion de fleur d'oranger EDP Infusion De Fleur d`Oranger is het eerste parfum van de populaire collectie Infusion De Fleur, geïntroduceerd door Prada. De Infusion serie is al langere tijd een van de paradepaardjes uit de dames parfum collectie van dit Italiaanse modehuis. Spray: Ja. Soort: Dames. Type: Eau de parfum. Inhoud: 200

€110.00 Nu: €44.99

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/parfums/prada-infusion-de-fleur-doranger-edp/

One Direction Our Moment Edp 50 ml Gift Box

One Direction Our Moment Edp 50 ml Gift Box Our Moment Gift Box van One Direction bestaat uit een edp (50 ml) en bodylotion (150 ml). Our Moment is een mousserende, sprankelende en fruitige geur die opent met roze grapefruit, wilde bessen en rode bessen. De geur gaat over naar een bloemig hart met jasmijnkroonblaadjes, verse fresia en plumeria. Basisnoten van crèmige muskus, blank hout en witte patchoeli. Samen vormen deze noten een speelse, gelukkige geur die alle zintuigen stimuleert en een lieftallige melodietje creëert. Size: Onesize.

Prijs: €59.95

Permanente koppeling naar dit artikel: http://allesovergeurtjes.com/parfums/one-direction-our-moment-edp-50-ml-gift-box/

Load more